Én még le sem szerveztem. Este elhoztam a kocsit, még akkor a netrisken biztosítás, amit rögtön át is küldtek PDF-ben.
Másnap reggel 2. eredetvizsgálónál meg is csinálták azonnalra, még délelőtt odaértem az ocsmányirodába, ahol bejelentkezés nélkül 40perc alatt meg is voltam. Most már elég jók, csak fizetni kell.
Mint a kocsinál is, előre telefonon leszerveztem mindent, hogy ha jó a kocsi, akkor sprint a papírokat intézni, ne ott kelljen időpontot kéregetni. Az feszített tempó volt, 9-re értem oda, kocsi átnéz, 10-re időpont a papírokkal, átfutásig vissza, egyebeket intézni, aztán ismét vissza a papírokkal és valamikor kora délutánra meg is volt.
Azt Kecskeméten intéztem, a kinézett motorok meg 350 km-re vannak, a bánat tudja, ott mennyi idő lenne. Ilyen távra meg ügyintézési szarakodás miatt nem buli 2-3-szor elmenni.
Elmegyek, megnézem megveszem vagy nézem a következőt.
Mi ebben a bonyolult.
Menj busszal, vonattal ha nem akarod a barárodat basztatni.
De aki ennyit nem tesz meg neked,azt engedd el, mert nem barát!
Bonyolítasz, félre magyarázol. Tessék picit gondolkodni:
1: ha jó a vétel, akkor el kell hozni, de az is egy teljes napos ügyintézés, munkanapon.
2: ha nem, akkor elcseszem egy haverom szabad napját feleslegesen.
Nem kötözködés.
Akkor nem mindegy hogy ma, vagy jogsival a kezedben szaladtok árnyékra a barátoddal?
De hagyjuk mert már nem értem a kifogásaidat!
Segíteni próbáltam de nem tudok eligazodni a kifogásaidon.
Másnap reggel 2. eredetvizsgálónál meg is csinálták azonnalra, még délelőtt odaértem az ocsmányirodába, ahol bejelentkezés nélkül 40perc alatt meg is voltam. Most már elég jók, csak fizetni kell.