Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még le sem szerveztem. Este elhoztam a kocsit, még akkor a netrisken biztosítás, amit rögtön át is küldtek PDF-ben.
Másnap reggel 2. eredetvizsgálónál meg is csinálták azonnalra, még délelőtt odaértem az ocsmányirodába, ahol bejelentkezés nélkül 40perc alatt meg is voltam. Most már elég jók, csak fizetni kell.
Pont ugyan így működhet, ha minden jól megy. Ha...
És ez nálad motornál miért nem működik????????
Mint a kocsinál is, előre telefonon leszerveztem mindent, hogy ha jó a kocsi, akkor sprint a papírokat intézni, ne ott kelljen időpontot kéregetni. Az feszített tempó volt, 9-re értem oda, kocsi átnéz, 10-re időpont a papírokkal, átfutásig vissza, egyebeket intézni, aztán ismét vissza a papírokkal és valamikor kora délutánra meg is volt.
Egyre válaszolj kérlek!
Te pontosan hogy tervezed a vásárlást, ügyintézést????
Azt Kecskeméten intéztem, a kinézett motorok meg 350 km-re vannak, a bánat tudja, ott mennyi idő lenne. Ilyen távra meg ügyintézési szarakodás miatt nem buli 2-3-szor elmenni.
Annyi mint az autóhoz.
Miben különbözik nálatok?
Kocsihoz le tudtam zongorázni az adás-vételt, papírokkal, mindennel együtt egy nap alatt. Motorhoz neked mennyi idő?
Szerinted mások hogy mennek el motort venni?
Elmegyek, megnézem megveszem vagy nézem a következőt.
Mi ebben a bonyolult.
Menj busszal, vonattal ha nem akarod a barárodat basztatni.
De aki ennyit nem tesz meg neked,azt engedd el, mert nem barát!
Na de ez tutti nem mostanában volt:)
Te hogy indulsz el? Most már érdekel. De részletesen, szállítás, ügyintézés minden, segíts mester!
Otthonról hogy döntöd el, hogy menj, vagy maradj?
Így nem lehet elindulni motort venni.
Hagyjad!!!
Bazki, csak beszélni kellett róla, most hívott a suli, hogy megjött a karton, holnaptól vezethetek.

Tenet kolléga küldte a pozitív energiát!
Ha erre motorozol majd, előtte beszéljünk és vendégül látlak egy fagyira, üdítőre!
Forró teára a mátrában nem!!!
Én már 10 fok alatt autózok
Bonyolítasz, félre magyarázol. Tessék picit gondolkodni:
1: ha jó a vétel, akkor el kell hozni, de az is egy teljes napos ügyintézés, munkanapon.
2: ha nem, akkor elcseszem egy haverom szabad napját feleslegesen.
Nem kötözködés.
Akkor nem mindegy hogy ma, vagy jogsival a kezedben szaladtok árnyékra a barátoddal?
De hagyjuk mert már nem értem a kifogásaidat!
Segíteni próbáltam de nem tudok eligazodni a kifogásaidon.
Az már nevezhető munkanélkülinek, ráér!
Megelőzöm a kérdésed, majd a nyugdíjas ismerősöm elkísér és visszavezeti a kocsit, bonyolult, nagyon bonyolult.
Ez már csak a kötözködés része. :)
Kocsival megyek és ha nem felel meg, nem kötelező megvenni, mi lenne, nézek másikat.
Így soha nem lesz motorod.
Mivel fogsz elmenni, ha majd meg lesz a jogsid?
Mi lesz ha nem felel majd meg az elvárásaidnak?
örülj neki.... itt is tudunk beszélni, nem gond, csak kérdeztem.
Jajjj, azt is írtam, hogy tuti...hmmm, akkor biztos azok voltak, sosem láttunk még olyat, hogy képen szuper, élőben meg nem.
Jani, ne hisztizz már, mert leputriztam a megyédet.
Annyit írtam, hogy gyári(asnak tűnő) vétel. Hogy tuti e, az rejtély marad.