Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs. Javítva van az is az ív kezdett vakotásodni.
Nem lesz Zoli, Andi mondja zokszó nélkül ráköltené újra amit nemrég. Igazából én is csak azért csípem mert nincs benne irányjelző!
Naaa joooovaaan mááá
Bekaphassaaa mindenki, holnap már ln is megyek egy karikuszt
Ízület fájás ide vagy óda

Meglesem má magamnak a sz@ros brióst

Jahhh és Pocses duksija nap szívta vörös
Az önvezető autó vs. bunkó BMW megvan?
http://index.indavideo.hu/vide...
Első ajtó alsó fele, sárvédők motorháztető cserélve fújva az is. Gechi kényes az ezüst is de megfelel nem eladó!
Jól néz ki az a szemétdomb ! El nem adnám !
A B-oszloptól előre felé volt újrafestve? Az ,mintha látszana, de amúgy tényleg tök jól néz ki.
Hátul a horpadás mitől van?
Ma nem voltam dógom volt mér tíccsalak jó fej vagy druszám! B@sszad+ ne nácibárka a noje cipőkkel, putri.
Tilcsá' le engem, BöMöWö-s kecseg….

Amúgy vótam motyorolni, most evett haza a fene: "kemény" 165 km lett, és csak alig fáj a derekam.
Ezek kérem oknyomozas gyongyei,én tájékozott vidéki vagyok.Mindent megnezek.
Basszus hol találsz ilyen b@szatlan bolondokat, vagy ne inkább nem is akarom tudni, én barom rákattintottam.
Baszki,paksi atomerőművet azonnal le kell állítani.
Azonnal.

http://youtu.be/hxE0cBGUrtg
Tudtam csak nem sejtettem!
mossssmááááméééééé? én csak dícsértem.....
és olyat mondok, hogy lehidalsz tőle................................................................................................................gyári
Na kit tilcsak le buzikákok?
Bejemvenel ez modfelett fura.
arra a fákórosszó narancs színre
nekem működik a motoron is az index, nem kell kalimpálnom
én az összes ilyen nagyképű buzit, márkától és mérettől függetlenül inkább magam előtt haladva szeretem tudni, inkább lehúzódom és elengedem, ne mögöttem jöjjön, pláne a suzukis nem, pláne a sárga meg a fekete... a fekete az már nem is suzuki, hanem: A GÉP
(nonplusultra ha még az is rá van írva, hogy "sport" )
Amugy motoron inkabb csalapalok a kezemnel index helyett.
Nekunk az oktato kovetelte meg meg nyolcasozas kozben is.
Az a melegházi holland vagy é-afrikai paradicsom....piros, piros, de se íze se bűze.
A kifakultteszkosparadicsom szinre gondolsz?
kivéve pocses ducatija, az ebben a narancssárgában is jól néz ki