Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, új gépet telepítek, és valami gebasz lehet - nem akartam duplán, de elsőre nem jelent meg. Sorry!
A lopott vasúti sín teherviselő képességével nemigen szokott gond lenni.
A lopott vasúti sín teherviselő képességével nem szokott gond lenni.
Mindenképpen
Ok, szólj, én műszakba járok, szóval többnyire van időm hétköznap.
Arra én is terveztem hogy kimegyek.

Viszont rohadt jó ötletet adtál. Úgy is rég szóltam be a többi XX-es cimbinek :-D
Vagy úgy néz ki hogy megyek a parkoló parádéra megveretni magamat egy ilyen pólóban, csak akkor hozz kamerát
Nekem ez a hét nem játszik mert most adom le a cuccokat meg adom át az adatokat szóval mikor épp nem ide írok akkor azt tolom 9-től 5-ig. De valamit összehozhatunk. Amúgy a 11.ben melózom szóval asszem a Kopaszi gát könnyebben elérhető. Bár nekem édes mindegy. Majd megdumáljuk okosba.
Ennek az lehet az oka, hogy Budapest kurvanagy és én a másik végén vagyok De ha mondod mikor és hol, kólázhatunk egyet.
Holnap kb. vagyok. A Kopaszi gát neked közel van a melóhelyedhez, nem? Vagy a Római part jobban megfelel az igénytelenségemnek, ha az jobban tetszik.
Postán voltunk ma és hentesnél
Én most voltam ott először. Nagyon tetszett. Igen jó volt a társaság és sokat tanultam is tőlük. De fura volt egy picit. Sok helyen javítotak utat. Meg fura ez a 70-es tábla is de csak motornak. Szóval érdekes. Szívesen mennék megint. Lehet megyek is ha még nem esik le a hó. Mint kicsit fentebb a hétvégén.
A főközlekedési utak jók,a mellékutak és nem látványutak annyira nem,hol jó hol nem.Esetleges.Amit felújítanak tuti.Mint itthon.
Étem én hogy Villanymotor na de mi hajcsa ?:-)
Laci viszont veled azt hittem csak összefutok valahol a városban de egyszer sem sikerült sehol sem :-(
Olajat cseréltem a villanyautómban
Arra idén jártam én is. Nem pont ott de igen közel hozzá. Csak ilyen foltos (Bár minőségileg egyáltalán nem rossz) utak vannak ezen a környéken ? Mert ez tűnt fel nekem. Folt folt hátán bár így is sokkal jobb mint itthon az utak 90%-a. No meg az hülye szórás ami szerintem síkosság mentesítés címen került az utakra de még volt belőle bővel. az csinált furcsaságokat.
De,2x is megjartam mariazell-t.
Na de senkinek semmi jó sztorija nincs? Valami komolyabb motoros kiruccanás vagy bármi ? Ne már hogy nem történt idén senkivel semmi sem eddig.
Hát egy kiló kenyérrel a hónod alatt fergeteges vagy :-D
Csak viccelek, no para. Különben is elbűvölő vagyok élőben, lehetetlen rám haragudni.
Ő ne félj már nem akkora debella. Azaz de az. Csak vidékiesedik. Tudod hogy van ez mikor stabil asszonyka van melletted aki tud főzni. Egyre kisebb légréssel tölti ki a kantáros gatyát :-D
Asszem ő az, aki egy nálad is nagyobb, szteroidos forma? Ja, most kiköltözött falura, antiszocializálódni? Tiszta haszon lesz nekem a 80 kilómmal oda menni.
Ennek semmi akadálye. Öcsikém is szívesen látja az ismerőseimet. Mert most ők amúgy is kissé ingerszegény környezetben vannak. Biztos érted mire gondolok. Kikültöztek a városból. Kocsi csak egy van. Ház miatt ezerrel meló amikor meg nem az akkor ház körül tenni venni. Szóval kissé leépítették az emberi kapcsolataikat. az utóbbi hetekben. :-D
Na megnéztem hol van ez falva...na, erre pont nem járok soha. De novemberben, amikor már nagyon nem lehet pecázni, kajakozni, motorozni, semmit csinálni a szabadban, akkor faja lenne egy jó szezon záró bográcsozás, vagy valami.
Hivatalos nevén Győrság