Nekem ez a hét nem játszik mert most adom le a cuccokat meg adom át az adatokat szóval mikor épp nem ide írok akkor azt tolom 9-től 5-ig. De valamit összehozhatunk. Amúgy a 11.ben melózom szóval asszem a Kopaszi gát könnyebben elérhető. Bár nekem édes mindegy. Majd megdumáljuk okosba.
Ennek az lehet az oka, hogy Budapest kurvanagy és én a másik végén vagyok De ha mondod mikor és hol, kólázhatunk egyet.
Holnap kb. vagyok. A Kopaszi gát neked közel van a melóhelyedhez, nem? Vagy a Római part jobban megfelel az igénytelenségemnek, ha az jobban tetszik.
Én most voltam ott először. Nagyon tetszett. Igen jó volt a társaság és sokat tanultam is tőlük. De fura volt egy picit. Sok helyen javítotak utat. Meg fura ez a 70-es tábla is de csak motornak. Szóval érdekes. Szívesen mennék megint. Lehet megyek is ha még nem esik le a hó. Mint kicsit fentebb a hétvégén.
Arra idén jártam én is. Nem pont ott de igen közel hozzá. Csak ilyen foltos (Bár minőségileg egyáltalán nem rossz) utak vannak ezen a környéken ? Mert ez tűnt fel nekem. Folt folt hátán bár így is sokkal jobb mint itthon az utak 90%-a. No meg az hülye szórás ami szerintem síkosság mentesítés címen került az utakra de még volt belőle bővel. az csinált furcsaságokat.
Ő ne félj már nem akkora debella. Azaz de az. Csak vidékiesedik. Tudod hogy van ez mikor stabil asszonyka van melletted aki tud főzni. Egyre kisebb légréssel tölti ki a kantáros gatyát :-D
Asszem ő az, aki egy nálad is nagyobb, szteroidos forma? Ja, most kiköltözött falura, antiszocializálódni? Tiszta haszon lesz nekem a 80 kilómmal oda menni.
Ennek semmi akadálye. Öcsikém is szívesen látja az ismerőseimet. Mert most ők amúgy is kissé ingerszegény környezetben vannak. Biztos érted mire gondolok. Kikültöztek a városból. Kocsi csak egy van. Ház miatt ezerrel meló amikor meg nem az akkor ház körül tenni venni. Szóval kissé leépítették az emberi kapcsolataikat. az utóbbi hetekben. :-D
Na megnéztem hol van ez falva...na, erre pont nem járok soha. De novemberben, amikor már nagyon nem lehet pecázni, kajakozni, motorozni, semmit csinálni a szabadban, akkor faja lenne egy jó szezon záró bográcsozás, vagy valami.
Viszont rohadt jó ötletet adtál. Úgy is rég szóltam be a többi XX-es cimbinek :-D
Holnap kb. vagyok. A Kopaszi gát neked közel van a melóhelyedhez, nem? Vagy a Római part jobban megfelel az igénytelenségemnek, ha az jobban tetszik.
Laci viszont veled azt hittem csak összefutok valahol a városban de egyszer sem sikerült sehol sem :-(