Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem
Elégedettség. Én az vagyok teljesen.
pontosan
mert így egy semmitmondó óriási közhely lett.... ahhoz, hogy ne az legyen definiálni kellene tudni minden pillanatban a szükséges és elégséges értelmét, ami pedig lehetetlen, pláne ha más mondaná meg, hogy a te számodra mi az.... ezért boldog Tenet, mert saját magának definiálja, de nem mondja meg másnak így viszont lehet, hogy másnak szüksége van a 100. pár cipőre is, vagy egy 15M Ft-s műtétre, de neked nincs szükséged motorra, mert autóval is el tudsz jutni mindenhova, sőt autóra sem mert van tömegközlekedés stb.... sőt elég egy cipő is... létezik a mindenki a képessége szerint tesz be és mindenki a szüksége szerint vesz ki elv, azt pedig úgy hívják: kommunizmus...
Pont ezt tettem én is phantom? Mer hogy fantomasz az oké az megvan
Mint a viccben a palinak az volt a kívánsága, hogy mindig pont annyi pénz legyen a zsebében, amennyit éppen fizetnie kell...
Rálestem mi az mert én tudatlan nem tudtam, de nem kell nincs rá szükségem még csak nem is vágyom ilyesmire.
Nem ezt jelenti. Átlagos melósok vagyunk semmi különleges.
akkor az korlátlan pénzügyi gazdagság ugyebár..... ha pl neked egy RR phantomra van szükséged, abban a pillanatban, a következőben meg egy budai villára stb...
Vacsora szerényen max este 6ig. Elég ha annyi pénzed van amire szükséged van megtudd venni. Fejed alá úgysem rakják.
Pénz, pénz, pénz... Boldoggá tesz hogy egy napon egyszer reggelizem, és egyszer ebédelek... nincs vágyam többre... Békés napot
Akkor suldigungot kèrek!
A keret kell,nem amire felfogatodik
Jó reggelt!
Küldtem levelet!
Még aktuális? Nekem pont ilyen vcs-m van!
retkes.
Rezonanciát csökkent rendesen.
2 mm, nem kell több.
A vekony szerintem felesleges.
Az szerintem vsstag lesz.
Sziasztok! Motoros barátunk múlt csütörtökön balesetet szenvedett, válságos az állapota és SÜRGŐSEN vérre lenne szüksége, ráadásul '0' RH+ típusúra. Aki esetleg segítene, az kérem keressen meg mailben (badzoli@yahoo.com) és átküldöm a srác adatait, amiket be kell diktálni a véradáskor!
Előre is köszönöm a segítséget.