Helló mindenkinek. Itt is de rég jártam. Mindenki rendben van egyben túlélte a szezont ezeddig? Remélem mindenki perecelés meg koccanás nélkül átélte eddig a szezont. (Picit talán többet leszek online mostantól de még elválik.
Pocsi meg Elek tudnátok nekem majd segíteni picit Ságon? Nem biztos hogy szükség lenne rátok de ki tudja.
Ahogy tájékozódtam érdemes lenne a haladó oldalon megszívlelni amit Ungár Peti írt.
De nem fog ják,szóval 2040 ig lesz itt brutáldiktatúra,.
Kevesbb oktatás és egészségügyet kérnék,több stadiont és nem Pekingig hanem Bolíviáig kisvasutat.
persze, de csak elméleti szinten... a képesség és szükség szavakat ott is csak feldobták, de nem definiálták, így akik hatalmon voltak, nagyobb szükség szerint vettek ki, a szegények meg nagyobb "képességgel" raktak be, hogy a nagyobb s"szükséget" ki tudják elégíteni....
inkább működtették,de azt is az eredeti verzió szabad értelmezésében
persze mindig akad aki szerint jól működött. bár azok meg többnyire nem is olvasták az origin verziót
Pocsi meg Elek tudnátok nekem majd segíteni picit Ságon? Nem biztos hogy szükség lenne rátok de ki tudja.
De nem fog ják,szóval 2040 ig lesz itt brutáldiktatúra,.
Kevesbb oktatás és egészségügyet kérnék,több stadiont és nem Pekingig hanem Bolíviáig kisvasutat.
persze mindig akad aki szerint jól működött. bár azok meg többnyire nem is olvasták az origin verziót
Kertben vagyok és ez szól ma, béke van.