Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Namost oszinten,a hulye magyar tolja neki hakell hanem.
Pedig nem titkos a meres,hatszaz oldalon,radiobsn,vaze-n szocsovon jon hol mikor mernek.
Valamiert engem tizenot eve nem buntettek meg,csak az osztrakok.
Adjak 13-as csillagvillást?
Sajnos már nem alumínium, de az acél lemezért is adnak valamit.
Most jött ki valami statisztika, hogy a sebesség mérések számának növelése, arányosan hozta a bevétel növekedést, mindezt úgy hogy a balesetek száma is növekedett.
Szóval tökéletesen elérték a céljukat...a bevétel növelést
akkor ősszel tolhatjuk ezerrel az astrának

volt régebben ismerős aki mért az azt mondja csak az van meghatározva hogy mennyit kelljen mennie a trafinak, bevétel rész nincs meghatározva
de az igen hol kell mérni szóval nem állhatnak be valami kis faluban a zsákutcában hanem ki van adva mikor hol és meddig kell ott lenni
Kisbérig most jó Fvártól
de ott nem Győr felé mentem tovább. mikor 2003-08-igjártam,akkor szar volt az egész....
a móriaknak ki van adva a napi fogás, legalábbis két éve ki volt
Ott volt egy szakasz ahol lyuk hátán lyuk volt, az lett megcsinálva?
Győrbe kell néha menni aztán tök szopás az a 81es
az üres vissza is kerül...
Janó eltünt mint az üres buxa,lehet dolgozik.
baszod...Janónak akartam
ja,csak basszák átadni.addig meg kint maradnak a táblák ugye. arra meg lehet hiénázni...
agyrém,hogy mekkora a forgalom rajta,így meg össze is torlódik...
Na,megcsinálták végre azt a fos utat? Kritikán aluli volt már.
Úgy úgy hajnalban kell a Tengerhez indulni. Hogy még a Zágrábi elkerülőt letudd reggel 7 előtt. Amúgy simán Zadarig le lehet érni a pályán betartva a sebességet olyan 5-6 óra alatt. Pihenőkkel cigiszünettel meg mindennel együtt kímélő 110-es utazóval (Kocsival)
a kurva anyjukat,az elkészült 81-es úton,még végig kint vannak a 40-es táblák Mórtól Kisbérig. és rá is mérnek...
Én holnap hajnalban indulok a tengerhez, már be van készítve a rendszámra a piros festék, mintha elütöttem volna valamit és a vére miatt nem látszódna rendesen a rendszám, jut belőle a lökire is mellette...a bánat fog ezek miatt lassítgatni meg fizetni nekik, nincs időm ilyenekre.
Komárom oda-vissza megvolt. 150 km 9 sebességmérés...
Örülök hogy így vigyáznak rám...
Tulajdonképp ha lenne píz ez jobb lenne.Picit bizalomgerjesztőbb mint a temetőjárat laci módra.

https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cbr_600_fs/honda_cbr_600_fs_cbr600f_sport_injektor-13280233
Ha valaha kész lesz istőkuccse felírom a gépre mint a WW2-es repülőkön,pinup girl helyett bálnával.
Kemény vagy mint a kádszéle!
wtf antihiphop bizgere btw kellene RR is
képletesen összefoglaltad
Ahogy néztem még ilyen lefosott fékész állapotban ha sikerül legalizálnom a blokkot 4-500 közt tudna versenyezni.
De nem adom el,hobbi project "a la Ahab és a fehér bálna" a neve és megtartom.
Az egyik fele csopper meg ilyesmi hulladék,pályázni érdeke lenne velük.
A többi meg ilyen 80-as évek beli köszvény,amik azon kívül hogy talán húzzák a belüket sok értelmes tulajdonságuk nincs.Már gyárilag újonnan sem voltak azok a tüzes telivér pályamenők. Itt Pl a blokknélküli divire gondolok meg a 87 gsx-re.
A többi jó pl a fészeres F-es cbr az már ránézésre egy ipari ganételep sérülten.

szóval azt mondom heroikus küzdelemmel találsz egy mozgóképes gépet ebben az ársávban a felső határon és azzal a lendülettel rádobsz még annyit,oszt lesz egy 20-30 éves mozgóképes dinoszauruszod amit egy 5 éves robogós srác kétfelől kerül ki pályán élből.

Kinőttem a hiphoppból.