Mar korvonalazodik mi lenne helyette,de nem tudom jo lenne e ingazni egy 170 lovas dizel fakockaval ami merev hidas difivel hajt hatul telen napi 2x 10 km-t.
Mi is ezt szerettük volna de szerelőnkkel beszélve nincs más alternatíva ebben a márkában mert az újabbak "határ szar" a mester szavával. Így ez marad jó darabig amit nem bánunk.
Elsonek le kell gyoznom a nagy mumust.
De az lesz,negertarcsaval kap a pofajara.
De a lemattult fenyszorokat is polirozni kene meg a tetokarpitot is gombostuk tartjak.
A boros kormanyt is be kene rakni,meg egy vezerles cseret is megejteni.
Es kiporszivozni.
úgy is kijön
haver a corollával kínlódott volt rajta egy körömnyi folt, nekilátott és mindig nagyobb lett, most küszöböt akar cserélni
nekem már 2 telet kibírt a folt a küszöbön kb akkor a mint egy 10 forintos és alig nőt valamennyit
ennyivel még átmegy műszakin jövőre
ha csóró vagy akkor okosba kell megoldani mindent
egy 1,5-2 millás kocsival tuti nem csináltam volna meg, ott nem sokat számít a hogy 25 ezr van 125 van ráköltve mert a szar melóval többet veszít az értékéből mint amennyit spórolna az ember, de erre a 300 ezresre nem költünk többet ez mindig 300 ezres lesz, még ha ennyit költök rá akkor is
sok kedvem nem volt hozzá........ de szegény gyerek akkoriban elég szarul állt anyagilag, sokat foltoztuk azt a házat
a szerelőaknát amikor ástuk kissé beálltunk alig tudtunk kimászni a gödörből
Kombi kocsit kb 10 pénzből tutira lehet csinálni