a megbecsülést és fizetést akkor lehet emelni, ha csökkennek az adóterhek, vagy be kell vállalni a 600 Ft-s benzint és a 8000 Ft/kg karaj stb. árakat, akkor meg uott vagy a munkaerő hiányt zombikkal nem lehet megszüntetni... értem én, hogy a közszférában is mindenki magasabb bért akar, de a termelő szektor nem tud több adót fizetni... vagy 4 évente lehet szólni, hogy tessenek kevesebbet lopni....
Több meló? Van itt elég munkahely.
A megbecsüléssel és a fizetésekkel van probléma.
A gyárak nem találnak munkaerőt pedig rengeteg szociális segélyt osztanak szét.
Azokat az embereket bátran vissza lehetne vezetni a munka világába, nem a postással küldeni havonta 4x a "segíjeket".
Amiből szép autókra, 400ft-os üzemanyagra és finomabbnál finomabb italokra költenek.
Első lépésnek megfelelne.
Alapvetoen a tesla a baszottnagy akupakk miatt draga,a menoseg marketing azert kell hogy egyaltalan megvegyek az lyen aron.
Komolyan ezek a bumfordi jatekauto dizajnokkal parezer penzes faolelot partizezer fillerbaszot es taxist lehet megetetni de tomegeket nem.
Ahhoz kell a gyorsulastol kibiggyano noi csöcs es a rongyrazas.Tudta ezt az Elon mukso.
A motor nálam abszolút örömforrás, nem is egy nagy kaland megvenni sem... ha egy ilyen lúzer, mint én meg tudja venni akkor bárki.... nem drágább mint a konkurens motorok, a fenntartsa sem. Az auto más dolog, a Tesla meg nem az én pályám. Nekem nem menoskodni kell sem a motor sem az a auto, azt meghagyom másnak
hathengeres habzsidozsi bejemvemotor kell ha tesla van teriteken gyon a kispolgar takarozas.
Legalabb mondanad azt hogy a varosban a tesla tul nagy,zabalja a baszottdraga nemszabvany gumit es ocsmanyul lepadkazza a felniket.
Szoval nem idealis max a modell 3.
A plug in hibridet mindig töltogetni kell napközben is ha elektromos hajtást akarsz, Tesla meg minek egy kis polgárnak? Nem érzem rentabilisnak részemről kicsi vagyok hozza, azt meghagyom a nagyoknak
Van meg idom, addig több lesz a tapasztalat is. Egyre több lesz az elektromos auto is.... nyilván ahogy jönnek az újak egyre olcsóbb lesz az előző modell is. Lehet nem kell rex és úgy nagyobb a választék is... tényleg nincs meg meg a kialakult koncepció
Bio security. Bent ül, és ha feltörik a kocsit megharapja
Amúgy "Range EXtender" egy kis kéthengeres Kymco blokkot beraktak a BMW csomagtartójába, ami tölti az akkut.
Kona hatótávja elég jó már, azzal nem maradsz a puszta közepén. Én a 100km-es Leaf-el sem maradtam ott. Arra való a fedélzeti GPS, az figyel az ilyenekre.
Persze ha balfasz vagy, akkor meg lehet oldani.
Ez a REX tényleg a kezdőknek van akikben benne van a hatótáv para, de elég pocsék a fogyasztása és nem lesz végtelen a hatótáv, mert kevesebbet termel, mint amennyit a kocsi fogyaszt.
Ha meg annyira mászkálni kell, akkor egy plugin hibrid jobb választás, ha már a Teslára nem futja
http://ferfiszemmel.com/gondol...