Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ini! Továbbfejlesztették a festési technikádat!

http://ferfiszemmel.com/gondol...
10 pontos találat
a megbecsülést és fizetést akkor lehet emelni, ha csökkennek az adóterhek, vagy be kell vállalni a 600 Ft-s benzint és a 8000 Ft/kg karaj stb. árakat, akkor meg uott vagy a munkaerő hiányt zombikkal nem lehet megszüntetni... értem én, hogy a közszférában is mindenki magasabb bért akar, de a termelő szektor nem tud több adót fizetni... vagy 4 évente lehet szólni, hogy tessenek kevesebbet lopni....
Ez kb olyan mintha palota pincsi kutyákkal akarnál északon szánt húzatni
Elméletileg képes lenne rá de gyakorlatilag sosem fog sikerülni
Több meló? Van itt elég munkahely.
A megbecsüléssel és a fizetésekkel van probléma.
A gyárak nem találnak munkaerőt pedig rengeteg szociális segélyt osztanak szét.
Azokat az embereket bátran vissza lehetne vezetni a munka világába, nem a postással küldeni havonta 4x a "segíjeket".
Amiből szép autókra, 400ft-os üzemanyagra és finomabbnál finomabb italokra költenek.
Első lépésnek megfelelne.
Az emberiség 9/10 része teljesen felesleges
Kell nekünk a fejlett orvosi tudomány...
Bár nálunk kezd a vezér esze megjönni hiszen szarik a kórházakra
Akkor jobban élnénk mert több melónk lenne, remélem mihamarabb bekövetkezik.
Alapvetoen a tesla a baszottnagy akupakk miatt draga,a menoseg marketing azert kell hogy egyaltalan megvegyek az lyen aron.
Komolyan ezek a bumfordi jatekauto dizajnokkal parezer penzes faolelot partizezer fillerbaszot es taxist lehet megetetni de tomegeket nem.
Ahhoz kell a gyorsulastol kibiggyano noi csöcs es a rongyrazas.Tudta ezt az Elon mukso.
Természetesen ezt Is használtan vettem, egy árban van a Gtr-el.... nekem megfelel a mások által levetett szar BMW is
A motor nálam abszolút örömforrás, nem is egy nagy kaland megvenni sem... ha egy ilyen lúzer, mint én meg tudja venni akkor bárki.... nem drágább mint a konkurens motorok, a fenntartsa sem. Az auto más dolog, a Tesla meg nem az én pályám. Nekem nem menoskodni kell sem a motor sem az a auto, azt meghagyom másnak
hathengeres habzsidozsi bejemvemotor kell ha tesla van teriteken gyon a kispolgar takarozas.

Legalabb mondanad azt hogy a varosban a tesla tul nagy,zabalja a baszottdraga nemszabvany gumit es ocsmanyul lepadkazza a felniket.
Szoval nem idealis max a modell 3.
Ahogy nézegetem ezek is uazt a tendenciát mutatják mint a többi auto. 3 év alatt felére esik az áruk, utána fajlagosan kevésbé értéktelenednek....
A plug in hibridet mindig töltogetni kell napközben is ha elektromos hajtást akarsz, Tesla meg minek egy kis polgárnak? Nem érzem rentabilisnak részemről kicsi vagyok hozza, azt meghagyom a nagyoknak
Van meg idom, addig több lesz a tapasztalat is. Egyre több lesz az elektromos auto is.... nyilván ahogy jönnek az újak egyre olcsóbb lesz az előző modell is. Lehet nem kell rex és úgy nagyobb a választék is... tényleg nincs meg meg a kialakult koncepció
Az jó, ha jó neked. Szerencsére most gyorsan megy le az áruk, az újabb modellek miatt.
Bio security. Bent ül, és ha feltörik a kocsit megharapja
Amúgy "Range EXtender" egy kis kéthengeres Kymco blokkot beraktak a BMW csomagtartójába, ami tölti az akkut.
Kona hatótávja elég jó már, azzal nem maradsz a puszta közepén. Én a 100km-es Leaf-el sem maradtam ott. Arra való a fedélzeti GPS, az figyel az ilyenekre.
Persze ha balfasz vagy, akkor meg lehet oldani.
Ez a REX tényleg a kezdőknek van akikben benne van a hatótáv para, de elég pocsék a fogyasztása és nem lesz végtelen a hatótáv, mert kevesebbet termel, mint amennyit a kocsi fogyaszt.
Ha meg annyira mászkálni kell, akkor egy plugin hibrid jobb választás, ha már a Teslára nem futja
Azzal a medzsboxal.......
majd meglátjuk... i3 3 évesen most is van gyakorlatilag féláron
Az 1-3éves használt. Ezek általában szalonból tesztautók, amik gyakorlatilag új áron mennek.
igényt fogok tartani rá... már nem a hülyeségekre köszi
Mondtam, jöhetsz, csak vigyázz mert telidumálom a fejed hülyeségekkel Itt a fórumon elég szótlan vagyok igazság szerint
az első héten csődbe menne