én jól elvagyok itthon is keresek valami portás állást amihez kell kb 60as IQ és el leszek mint ponty a tóban
sajnos eddig csak olyan melókat találtam ami vagy stresszes vagy nehéz, boros cégek már akár 1300forintos órabéreket is adnának ilyen pincemunkás töltögép kezelő stb munkakörökban
már melyik része az irreális? az hogy 198e lesz az autómban, vagy hogy eladom, vagy hogy nem veszek tesla-t, vagy hogy veszek egy 1-3 éves használt középkategóriás villanydodgemet?
alapvetően i3 rex-t néztem, de gondolkodom a kona-ban is, csak ahhoz nincs rex
Nem kell aggódni. Én sem adok ennyit egy autóért, pedig lenne rá pénz. Majd 4-5évesen a lejárt hiteles Holland autókat behozzák olyan áron amit mi is meg tudunk fizetni. Plusz nem adok 10 évet és újonnan is olcsóbb lesz egy villanyos mint most egy TSI motoros fos.
belegondolsz a 10-13 milla nem egy irreálisan magas ár
csak az ilyen csóróknak elérhetetlen mint pl én vagyok
ismerős kint volt-van az osztrákokál lézergép kezelő aztán 3000eur volt a bére hivatalosan
ha csak 1000eur tud spórolni akkor 3-5 évente tud venni egyet újonnan
most ha én zsíros kenyeret eszek meg télen 12 fok van a lakásban meg tudnék spórolni havi 50 ezret akkor 16-20évig tartana egy ilyet összespóroni
persze nulla inflációval.....ami nem létezik szóval nekem ezek a dolgok elérhetetlenek lesznek
Sok sikert az irreális elképzeléseidhez
13ért már van Tesla. Ennyiből már kapni új Leaf-et fullos felszereléssel, vagy Hyundai Konát 64-es aksival, csak ebből kb 10-et kapott magyarország, szóval ha most megrendeled jövőre meg is kapod.
Egy régebbi Ioniq-al is jól jársz. Nem túl nagy az akkuja, de nagyon gazdaságos a fogyasztása.
Vagy Ampera, Outlander vonalon is érdemes lépni, az is népszerű, és tűrhető a villanyos hatótáv átlag városi mászkáláshoz.
azt hittem jobb lesz az a sorozat, az első évadot még végig szenvedtem de azóta nem követem
nagyon erőltetett, van pár jó poén benne de az egész nem sokat ér
sajnos eddig csak olyan melókat találtam ami vagy stresszes vagy nehéz, boros cégek már akár 1300forintos órabéreket is adnának ilyen pincemunkás töltögép kezelő stb munkakörökban
https://szerszamkell2.cdn.shop...
alapvetően i3 rex-t néztem, de gondolkodom a kona-ban is, csak ahhoz nincs rex
csak az ilyen csóróknak elérhetetlen mint pl én vagyok
ismerős kint volt-van az osztrákokál lézergép kezelő aztán 3000eur volt a bére hivatalosan
ha csak 1000eur tud spórolni akkor 3-5 évente tud venni egyet újonnan
most ha én zsíros kenyeret eszek meg télen 12 fok van a lakásban meg tudnék spórolni havi 50 ezret akkor 16-20évig tartana egy ilyet összespóroni
persze nulla inflációval.....ami nem létezik szóval nekem ezek a dolgok elérhetetlenek lesznek
13ért már van Tesla. Ennyiből már kapni új Leaf-et fullos felszereléssel, vagy Hyundai Konát 64-es aksival, csak ebből kb 10-et kapott magyarország, szóval ha most megrendeled jövőre meg is kapod.
Egy régebbi Ioniq-al is jól jársz. Nem túl nagy az akkuja, de nagyon gazdaságos a fogyasztása.
Vagy Ampera, Outlander vonalon is érdemes lépni, az is népszerű, és tűrhető a villanyos hatótáv átlag városi mászkáláshoz.
nagyon erőltetett, van pár jó poén benne de az egész nem sokat ér
Nincs az az isten
Jól elvagyok 2 megye közt
Vagy még megy a sorozat?
Eltéveszteni nem lehet, mert más ki-be járata nincs a falúnak....
A narancslé isteni
Fagyi nincs!!! csak hogy Zolinak is sugaljak valamit
Fonyeremeny.
https://www.copart.com/lot/29146228
2018 Challenger as shown. Price starting at MSRP* $65,995