Sajnos nem. Csikó másik lábát is levágták, most úgy néz ki tovább kell csonkolni, tüdőgyulladása is lett közben, még nem ébresztették fel azóta se. További műtétek kellenének de jelenleg esélytelen. A lány szíve nem nagyon bírja, de ő magánál van. Rá is még jó pár műtét várna.
öreganyámnál nem volt a házban volt még amikor alsós voltam utána lett csak bevezetve addig kinti budi volt meg vödörben víz+ kézmosó lavór
én már ovodás korban olyan kibaszott kemény voltam hogy mezétláb kimentem a kinti budiba(kb 30méter) mínusz sok fokban és kb 15 centi hóban
persze előtte lebasztak hogy nem a benti papucsba ugráljak a hóba, aztán azt láttam célszerűnek hogy kiszaladok papucs nélkül
én nem emlékszek rá de állítólag elég lila volt a lábam meg némileg visítoztam amikor kiállt belőle a fázás
Nekem is van....viszont talán ha kétszer vizeltem bele sürgősség okán viszont nagy bizniszre soha nem tudnám használni, inkább beviszem a gatyámban a rendes angol wc-re....
De jó olyan vederbe peseltünk a dédimamánál télen ha nem akartunk este kimenni a hideg budira. Volt egy féliter hipós víz aztán peses koromba kímálték a fehér picsám hogy ráüljek a hideg budria nagy hóba. Ez csak dédinél volt ilyen mikor ott aludtunk, de nekem kedves emlék!
én már ovodás korban olyan kibaszott kemény voltam hogy mezétláb kimentem a kinti budiba(kb 30méter) mínusz sok fokban és kb 15 centi hóban
persze előtte lebasztak hogy nem a benti papucsba ugráljak a hóba, aztán azt láttam célszerűnek hogy kiszaladok papucs nélkül
én nem emlékszek rá de állítólag elég lila volt a lábam meg némileg visítoztam amikor kiállt belőle a fázás
Hogy van a balesetes pár?
A nehezén túl vannak remélem?!