Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja me van 54ezres is birkavásárhoz.
Igy van.
Ha nincs benne blokk meg lampa akkoris.
Azt az egyet nem ertem miert nem gyartottak erre a celra egy kulon 17000 ft os cimletu bankjegyet.
De annyiért bármilyen bárhogyan még a bárbár listás is.
Dehogynem,17000 ft.
Mindegy. Megdumáltuk. Zsír volt!
Nem akartam törölni,de egyszer csak frissítettem egyet és eltűnt mint a kámfor
Máskor kicsit hamarabb kelj,hogy legyen időd galériát feldobni, de az elterelést el ne feledd, mert törölni fogják...
Azt hittem Te törölted. Jogos lett volna, mert végül is a kérdésre mi sem válaszoltunk, csak óva intettünk attól, hogy lusta sz...rt vegyél.
Tudsz benne menni??
V4leone....

Háát egy v2 Panigale vagy rsv4 RF más dimenzió mint egy Suzuki gixer ( ami persze egy remek motor) , ugyan is azt alázza mind a két olasz mint a szart :) és ez tény, én értem miért a ktm et raktak oda ellene.... ( mert azt utol éri....) :)
Az embereknek érdemes kikérni a tanácsát,sokat segíthetnek.... Reggel is olyan nehezen döntöttem el,hogy melyik edzőcipőmet vegyem fel....de már nem volt idő galériát csinálni....
Azt még nem tudom,de lehet,hogy abban is tanácsot kérek majd...
És melyiket akarod felfúratni a 2közül?
Tökéletes!
A köszönömöt nehéz leírni?
Legközelebb 2-simsonos képpel indítok és fel teszem a kérdést,hogy szerintetek megéri-e 60-asra felfúratni és mit gondoltok mennyivel fog gyorsabban menni.... Az álca után meg jön a lényeg amire tényleg kíváncsi vagyok
Pedig ott csupa hozzáértő okosok vannak, és mégse!
Emeljük ki a sok értelmes galériát is, amit szerény személyem tesz fel.
Legközelebb úgy tedd fel, hogy legyen legalább 2 kép, ergo legyen tényleg galéria és figyeld meg, hogy nem szedik le.
Ktm topikban lapítanak mint szar a fűben nehogy válaszolni kelljen, a tárgyaló meg semmire sem jó. A sok semmit érő galéria mellett meg nem igaz,hogy nem bírják fent hagyni,de biztos az bántotta a szemüket,hogy volt élet alatta,mert azok a simsonos galériák sokkal jobbak amik már akkor halottak amikor felrakják őket.
De ez van.
Bezzeg mikor én mondom ezt...
Azért törölték, mert kérdést nem teszünk fel a galériákban! Szerintem ez hülyeség, mert a tárgyalót a kutya nem nézi, meg elég nagy a katyvasz is ott a hozzászólásokban.
Nem tudod te mi a jó....
Kit érdekel?!
A Suzuki dob az nem gyári Honda, tehát nem megy át a műszakin!