Háát egy v2 Panigale vagy rsv4 RF más dimenzió mint egy Suzuki gixer ( ami persze egy remek motor) , ugyan is azt alázza mind a két olasz mint a szart :) és ez tény, én értem miért a ktm et raktak oda ellene.... ( mert azt utol éri....) :)
Az embereknek érdemes kikérni a tanácsát,sokat segíthetnek.... Reggel is olyan nehezen döntöttem el,hogy melyik edzőcipőmet vegyem fel....de már nem volt idő galériát csinálni....
Legközelebb 2-simsonos képpel indítok és fel teszem a kérdést,hogy szerintetek megéri-e 60-asra felfúratni és mit gondoltok mennyivel fog gyorsabban menni.... Az álca után meg jön a lényeg amire tényleg kíváncsi vagyok
Ktm topikban lapítanak mint szar a fűben nehogy válaszolni kelljen, a tárgyaló meg semmire sem jó. A sok semmit érő galéria mellett meg nem igaz,hogy nem bírják fent hagyni,de biztos az bántotta a szemüket,hogy volt élet alatta,mert azok a simsonos galériák sokkal jobbak amik már akkor halottak amikor felrakják őket.
Bezzeg mikor én mondom ezt...
Azért törölték, mert kérdést nem teszünk fel a galériákban! Szerintem ez hülyeség, mert a tárgyalót a kutya nem nézi, meg elég nagy a katyvasz is ott a hozzászólásokban.
Ha nincs benne blokk meg lampa akkoris.
Azt az egyet nem ertem miert nem gyartottak erre a celra egy kulon 17000 ft os cimletu bankjegyet.
Háát egy v2 Panigale vagy rsv4 RF más dimenzió mint egy Suzuki gixer ( ami persze egy remek motor) , ugyan is azt alázza mind a két olasz mint a szart :) és ez tény, én értem miért a ktm et raktak oda ellene.... ( mert azt utol éri....) :)
Azért törölték, mert kérdést nem teszünk fel a galériákban! Szerintem ez hülyeség, mert a tárgyalót a kutya nem nézi, meg elég nagy a katyvasz is ott a hozzászólásokban.
Kit érdekel?!
A Suzuki dob az nem gyári Honda, tehát nem megy át a műszakin!