Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szereld le az elso kereket.
A motoron.... GP alkatom van....
Ja o a ribi a kapzcsolatotokba?
Foggyal le.
Összekeversz Killerrel az az ő dolga.
Akkor is ott van, súlytöbblet...
Birod az alldogalast az otos ut elejen mi?
Huzd ki a biztositekjat.
Igaz! Szegényeknek így is kevés folyik be és sok el.
Nem! Amúgy fenekem van!
Mert akkor kevesebb pénz folyna be az államnak.
szombaton nem fagyott be a picsád?
Ezt itthon miért nem lehet?!
Az új motorok ratyik, már ABS nélkülit sem tudok venni...
Angliában elég sűrűn húzok futót,trailert, vagy traktor pótkocsit,de ezeknek itt nincsen még papírjuk sem. Amelyik autóval húzod annak a rendszámát kell felpattintani a futóra és onnantól az autó biztosítása érvényes arra is. Amikor meg egy ilyen szerelvénnyel Magyarországon ki szed a fakabát, elég nehéz neki elmagyarázni,hogy higgye már el,hogy a futónak nincs forgalmija...
Vegyel uj jarganyt,arra 3 ev van.
eladod es veszel megint ujat es nem kell vizsgaval szarakodni.
Ennyi, akkor nem is lesz bajom velük.
Nem akarok hülyeséget mondani, de valahol van olyan, hogy az utánfutóra (nyilván nem nyerges pótra) nem kell műszaki, ez azt hiszem valamelyik európai országban van, valamilyen szigeten. Az itthoni vizsgáztatással nekem nincs bajom, legalábbis eddig. A 2 évet keveslem, de ez van.
Ha már műszaki, egy kis friss infó máról. Újfent ment egy köremail a vizsgaállomások között, hogy mégse kell először bemenni a forgalmikba nem bejegyzett műbizonylatos átalakításokkal (pl fólia, gallytörő, stb) kpm-re. Rájöttek ugyanis, hogy akkora tömeggel nem bírnak, mint ami hirtelen jelentkezett, így a vizsgaállomások is beleírhatják (vagyis írattathatják) az ilyen jellegű átalakításokat a forgalmikba. Tipikus magyaros forgatókönyv.
Elárulom,hogy pl.a volt Csehszlovákiában egy darabig nem is volt a motorokra. Jöttek át srácok motoros találkozóra és kérdeztük tőlük,hogy náluk milyen a műszaki vizsga...és csak lestek Aztán mondták,hogy olyan náluk nincs....ha a rendőr megállítja és valami nagyon szar,akkor megbüntetik.... Persze azóta változott a helyzet...
Nalunk at se kell venni,onkiszolgalo.
Nálunk nincs műszaki csak gépátvétel.
Amugy nalunk kb 20-22 a vizsga,szal ez a minden atmegy 17000 ert ez meg olcsobb is mintha nincs baja csak siman levizsgazik.
Nekem volt.... De felváltottam 2 db 8500asra....