1. szabály. A rendőrnek mindig igaza van.
2. szabály. Ha mégsem lenne igaza, életbelép az első szabály.
Kollégába belement egy rendőr civilben a privát autójával míg állt a stoptáblánál. Hirtelen ott teremtek a haverjai és ráverték az egészet. Esélye sem volt ellenük az igazságra.
Kiugrott egy falevél és muszáj volt fékezni.
Követési távolság az követési távolsag, kiváncsi lennék egy ilyen esetben mi történne. Eltűnne hirtelen a felvétel amin az ember seggében mennek ?
3.ban 120 a vége a tervezett maxi fordulatszámnál, amúgy 2.ban is képes 120ra mert gázzal nincs tiltás és a kárpitig ki tud menni a fordulatszámmérő
legutóbb eléggé siettem talán 2 kocsi előzött rám
edzésben van a dög, van hogy 3 motorral erdélyben is tépjük neki, mondjuk a királyhágó féle emelkedőket már 3. teljesíti ha húz 7-800 kilót
kényelemben a dacia volt a király, csak 1,5 év alatt ementálira rohadt... még jó, hogy fater haverja a falco helyi telepvezetője volt és elcserélte faanyagra
viszont király volt a ényelem,a trabiban mindenki felvett egy görnyedt gorillapózt a ladában a karótnyelt egyenes derék,a skoda..............áh azok kalaposok.
nekem az édesanyám árva lány volt, apám 14 évesen ment el a nagyszülőktől.... nem volt sok mindenük, de mindent maguknak raktak össze, nem volt semmilyen segítség... mégis az édesanyám, amikor hazamentem (ritkábban, mint kellett volna), mindig dugdosott 5-10e Ft-t és megsértődött, ha visszatettem vhova... mert a gyermekén akart "segíteni", és ha a testvérem kapott vmennyit, nekem is akart adni... semmi szükség nem volt rá akkor sem, mégis ilyen egy szülő.... az apámmal soha nem volt jó kapcsolatom, de ha vmiért nagy gondba kerültem, akkor ott volt és szt nem lehetett elvitatni tőle.... ez csak úgy szembe jutott itt a nagy "vitában"....
Én is bírtam lábon megnéztük a Tankcsapdát utána meg az Iron Maiden koncertet amit felvettem egészben a fejemen volt a spórkemera. A getyók csúsztak mert megnézték az elrohadt focit.
Ebben a polémiában nagy respekt felőlem a részedre....igen ritka a nem a szülőket lehúzós hozzáállás.......függetlenül attól, hogy a szülőknek ez megterhelő vagy sem, itt a saját lábon állás a lényeg és az, hogy ez büszkeségre adhat okot.
Ez nagyon állat , de a legjobb, hogy ezen rendszám van és jellemző, hogy ezt felénk még egy vizsgaállomásra betolni is életfogytos bűntett lenne nemhogy forgalomba helyezzék.
Zoli kedvéért. Bár ez nem a mecseki pihenő
De amikor egyértelműen neked megy hátulról akkor azt nehéz kimagyarázni
Aztán bekaphatja
Általában hárman vagyunk a kocsiban az 3 szavazat
2. szabály. Ha mégsem lenne igaza, életbelép az első szabály.
Kollégába belement egy rendőr civilben a privát autójával míg állt a stoptáblánál. Hirtelen ott teremtek a haverjai és ráverték az egészet. Esélye sem volt ellenük az igazságra.
Követési távolság az követési távolsag, kiváncsi lennék egy ilyen esetben mi történne. Eltűnne hirtelen a felvétel amin az ember seggében mennek ?
legutóbb eléggé siettem talán 2 kocsi előzött rám
edzésben van a dög, van hogy 3 motorral erdélyben is tépjük neki, mondjuk a királyhágó féle emelkedőket már 3. teljesíti ha húz 7-800 kilót
http://youtu.be/IfOUIeK_L5U
A dákót meg kétszer kellett összerakni.Román hoki szar,a franciktól másolva.