Nézegeti a fene. Anno szemet szúrt (azzal együtt, hogy ha már nem motorozol - és nem is tervezed [gondolom nem szeretnél saját magad által lenézett/ leköpött újrakezdő lenni ] - mit keresel egyáltalán egy motoros fórumon, miért osztod az észt.
Aztán miután nem régen elkezdtél (???) motort keresni, abban bíztam, hogy azt az egyébként tényleg irritáló baromságot csak eltünteted az adatlapodról. De nem. Szerintem magadat teszed vele nevetségessé, nem engem, aki a 32 évvel ezelőtti kismotorozást rég elfelejtette, tehát valójában 50 évesen kezdtem EGYÁLTALÁN motorozni.
Szerinted miért nem frissítem? Lacival rég megbeszéltük (aki szintén 2-t hagyott ki), hogy lehet ezt csinálni, szépen, ésszel újrakezdve. Azóta kb. minden hónapban vezetek valami nagyobb motort és nem az utca végéig, érdekes, egyik se csapott földhöz, tök jókat elmotorozgatok velük.
Csak hát na, bogyó bá rajta maradt a témán.
Én meg sohasem nézegetem, laliét is csak most néztem meg, hogy Bogyó felhívta rá a figyelmet, igazából a magamét sem nézem, lehet, hogy frissíteni kéne.
Most olvastam el, amit írt, az is nettó hülyeség! Aki jártas a motorsportban az tudja ki az a Troy Bayliss, ő 20 éves kora felett kezdte komolyabban venni a motorozást és az eredményeiből látszik, hogy nem tanult meg.
Ez kb. pont neked van kitéve, hogy olvasgasd és hümmögj, morgolódj, foglalkozz vele. Ez már már gyerekes, hogy nézegeted, meg a 32 éves kihagyás után azzal foglalkozol, hogy én 2-3 vagy 4-et hagynék ki, nem vall felnőtt észre.
Ahhoz képest, hogy valószínűleg nem te vagy a szerpentinek királya (csak a listádon szereplő motorok alapján merészeltem feltételezni - akár tévedhetek is) - eléggé nagyarcú egy ilyen "bemutatkozás" egy sportmotoros fórumon. Nem vall intelligenciára.
Aztán miután nem régen elkezdtél (???) motort keresni, abban bíztam, hogy azt az egyébként tényleg irritáló baromságot csak eltünteted az adatlapodról. De nem. Szerintem magadat teszed vele nevetségessé, nem engem, aki a 32 évvel ezelőtti kismotorozást rég elfelejtette, tehát valójában 50 évesen kezdtem EGYÁLTALÁN motorozni.
De az meg nem.számit
Csak hát na, bogyó bá rajta maradt a témán.
2. Ne személyeskedj!
3. Te kezdted! Csak tőled olvastam direkt provokációt!
Én is nézegetem az adatlapokat, van amit frissitenek, van amit nem
Sima balek vagy csak
Csak a számitógépen fellelhető dolgok léteznek