Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem te vagyok!
Smartphone!
Pedig idén lesznek jó fellépők, de ez a zene....
Honnét tuggya mennyivel ment a nagyhal
De most irtad a lőrincet,az modosit felfele tuti az arakon.
Kicsit macerás egy klimával több heyiséget hüteni, mivel itt oa igaz ami a fütésnél, hogy a falakat kellene hőn tartani, nem a levegőt hüteni. De többnyire szokott sikerülni egy jo elrendezés esetén, ikletve. a klima hatása érezhető lesz más helyiségekben is, ha nincs távol.
Az olcsóbb de jó gépekkel simán belefér, a drágábbak közül válogatva is kevesebb jóval mint amire számitottál.
Egy hasonlót majdnem vettem, egyik évben még hűtött a másikban már nem, de akkor épp nem volt nagy meleg
Gondolom a cső csatlakozóknál elengedhette a gázt
Lomis cucc volt 15ért
Egy rendesebb energia takarékos klíma kiépítése mindennel együtt?
2 helység de egyben van mert a közös fal java része hiányzik
Plusz azért a szobák is lennének némileg hűtve az ajtón keresztül ami még 25 nm
Feleannyiból megvan.
Minden nyáron van pár hét amikor elkezdem nézegetni a klímákat aztán elmúlik mindig ez a késztetés
Van kb 50nm egyben azt kellene hűteni ami kiépítése lehet vagy 4-500ezer aztán menne pár hetet....
Ettől még az is olcsóbb ha csinálok jeges "hűtőt"
Nem fenyeget a veszélye,nincs klíma nálam.
Azt nem tudom, viszont a klima bizniszbe beszállt. Érdekeltságet szerzett a hütőközeg forgalmazásban, ugyhogy a hütőközegek többségének az ára a négyszerese lett. Tavaly 4-6000 között volt azbáruk, idén 15-19000 lett.
Ne akarjatok olcsón klimát töltetni hazai forrásból:)
Biztos valami vizpalackozot vagy jeguzemet vett.
Erre nem gondoltam, de most, hogy mondod.....
Bár nemzeti gázszerelőnkre jobban gyanakszom.
Tudom,tudom.........Orbán.
Fene tudja, biztos hogy változik valami, de nem a globális felmelegedés az okozója szetintem.
Ez a globális felmelegedés buli elhozta a monszun időszakot,de legalabb szép zöld a fű.
Nem.
Mi is nagyraértékeltük akkor az ő munkájukat
Csak tegnap kezdtük el keresni az illetékes rfk-t amit egernek saccoltunk, de ott semmiről nem tudtak és ott mondták hogy F.abony lehetett kint. Ebből gondolom hogy a tüzoltók is onnan jöhettek akkor.
Ugyhogy mégegyszer köszönet nekik, ha meg lesz időm arra keveredni akkor személyesen is
Igen, sajnos egyre gyakrabban van jégeső. Gyakran jársz felénk?
Jah...... lassan már kigyógyulok a megfázásból, de két napig igen szar volt a helyzet. Jég szerencsére alig, de vagy hat turnus dézsából öntős felhőszakadás váltakozva a csepergőssel.
Jah...... lassan már kigyógyulok a megfázásból, de két napig igen szar volt a helyzet. Jég szerencsére alig, de vagy hat turnus dézsából öntős felhőszakadás váltakozva a csepergőssel.
Bármikor szivesen látlak ha előtte egyeztetünk.
És természetesen köszönöm a kollégáim nevében a jókívánságaidat.
Tolmácsoni fogom és garantálom, hogy nagyra fogják értékelni.