…. és még mindig ez a f@sság van az adatlapján..... Bár igaz, ő nem fog újrakezdeni, mert soha nem fog motort venni. Az időt viszont jól eltöltjük legalább.
Megjegyzem én egyáltalán nem voltam bejelentve a lakásomba, és a névre szóló küldeményeket odaadták.
Feleségem viszont nem vehette át, mert hiába viseli nevem a címe nem egyezett.
30 napnál nem régebbi telekkönyvi kivonat, meghatalmazás, 4 tanúval és "ANYÁD" nevével 3 példányban
Múltkor a futár meg odaadott egy olyan csomagot ami nem is az én címemre, és nem is nekem jött, csak egy hasonló nevű embernek a kerület másik felében, és emlékezett hogy én itt lakok
Ezek után tiszta jóindulatból nem eladtam az ecserin a küldeményt, hanem felhívom a valódi címzettet mondom neki mi a szitu. Elkezd anyázni meg szidni engem hogy miért vettem át.
Na erre köpni nyelni nem tudtam, illendően én is kistestvért kívántam neki, saját magától, majd lebasztam a telefont. A csomagot csak azért nem dobtam ki, mert a futár hívott 2 perc múlva hogy akkor most elvinné, és vele nem akartam kibaszni.
Igen, itt voltam 2016-ig kb folyamatosan. Nem fórumoztam, kommentben zaklattuk egymást clammal, a kidobása előtt nem sokkal hagytam a francba már. Fórumra tavaly októberben jöttem, miután mindenki agya szétborult azon, hogy az újrakezdés nem jó, de az egy komolyan túltolt cirkusz volt, jól szétpörögtük a témát.
No ez érdekes harc lesz a postával.
Munkahelyre rendelem a csomagot.Ez a süket postás meg 8 előtt járt erre,bemegyek,és kérik a lakcímkártyát.És az istennek se lehet eltántorítani a kőfejűt hogy adja oda,szerinte nem stimmel a cím és én nem én vagyok.
Már kértem, hogy vállalja a régi énjét, tolja az mmm - k5 1000 - sárgafekete - suzuki - minden szar ami nem japán mantráját. Ez volt régen és mint tudjuk, az emberi jellem nem változik.
"Maradsz aki voltál, leszel aki vagy..."
Az mennyivel színvonalasabb, hogy évekkel ezelőtt az oldal "színvonalára" hivatkozva elvonulunk, majd mostanság a kertek alatt óvatban visszatérünk és a képmutatásról értekezünk azon az oldalon amit akkoriban vállalhatatlannak tartottunk? Érdekes az emberi jellem, az ego. Mindenki vágyik az elismerésre, hogy ezért vagy azért de felnézzenek rá. De ha az máshol nem jön, "jó a húgyos körte is alapon" visszasunnyogunk és osztjuk az ész bőszen.
Na ez is egy fajta színvonal.
Feleségem viszont nem vehette át, mert hiába viseli nevem a címe nem egyezett.
De ki tartja már számon
Múltkor a futár meg odaadott egy olyan csomagot ami nem is az én címemre, és nem is nekem jött, csak egy hasonló nevű embernek a kerület másik felében, és emlékezett hogy én itt lakok
Ezek után tiszta jóindulatból nem eladtam az ecserin a küldeményt, hanem felhívom a valódi címzettet mondom neki mi a szitu. Elkezd anyázni meg szidni engem hogy miért vettem át.
Na erre köpni nyelni nem tudtam, illendően én is kistestvért kívántam neki, saját magától, majd lebasztam a telefont. A csomagot csak azért nem dobtam ki, mert a futár hívott 2 perc múlva hogy akkor most elvinné, és vele nem akartam kibaszni.
Munkahelyre rendelem a csomagot.Ez a süket postás meg 8 előtt járt erre,bemegyek,és kérik a lakcímkártyát.És az istennek se lehet eltántorítani a kőfejűt hogy adja oda,szerinte nem stimmel a cím és én nem én vagyok.
"Maradsz aki voltál, leszel aki vagy..."
Na ez is egy fajta színvonal.
Igen, veszélyes a márkaszervizek bevételére.