Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazi megtiszteltetés, hogy rendszeresen figyelgeted az adatlapomat, jó olvasgatást!
Szép jó reggelt! Nekem a kertem alatt volt tegnap egy medve!
Elnézést igazad van! Tárgyaljuk meg, akkor hogy nem zavar semmi, de azért mégis!
Helytelen! Honnan tudod , hogy ezután senki nem fog megtermékenyíteni ??!
Már céges számlát sem adtak oda,pedg EV-ként nincs is más,pl aláírási címpéldány,mondom jó küldjék vissza,számla.
…. és még mindig ez a f@sság van az adatlapján..... Bár igaz, ő nem fog újrakezdeni, mert soha nem fog motort venni. Az időt viszont jól eltöltjük legalább.
Megjegyzem én egyáltalán nem voltam bejelentve a lakásomba, és a névre szóló küldeményeket odaadták.
Feleségem viszont nem vehette át, mert hiába viseli nevem a címe nem egyezett.
...pörögted...TE, miután mindenkit lehülyéztél aki 1-2 évig nem motorozott
De ki tartja már számon
30 napnál nem régebbi telekkönyvi kivonat, meghatalmazás, 4 tanúval és "ANYÁD" nevével 3 példányban
Múltkor a futár meg odaadott egy olyan csomagot ami nem is az én címemre, és nem is nekem jött, csak egy hasonló nevű embernek a kerület másik felében, és emlékezett hogy én itt lakok
Ezek után tiszta jóindulatból nem eladtam az ecserin a küldeményt, hanem felhívom a valódi címzettet mondom neki mi a szitu. Elkezd anyázni meg szidni engem hogy miért vettem át.
Na erre köpni nyelni nem tudtam, illendően én is kistestvért kívántam neki, saját magától, majd lebasztam a telefont. A csomagot csak azért nem dobtam ki, mert a futár hívott 2 perc múlva hogy akkor most elvinné, és vele nem akartam kibaszni.
Amúgy hogy tárgyaljuk ujra fogy kettőzött erővel jönni.Pedig már csihadtt.
Igen, itt voltam 2016-ig kb folyamatosan. Nem fórumoztam, kommentben zaklattuk egymást clammal, a kidobása előtt nem sokkal hagytam a francba már. Fórumra tavaly októberben jöttem, miután mindenki agya szétborult azon, hogy az újrakezdés nem jó, de az egy komolyan túltolt cirkusz volt, jól szétpörögtük a témát.
Egyet tudok. Eddig nem szültem most már nem is fogok.
Te egyébként itt voltál már abban az időben amikor ez ment ? :) én úgy emlékszem hogy a pink felhővel jelentèl meg(újra?)
No ez érdekes harc lesz a postával.
Munkahelyre rendelem a csomagot.Ez a süket postás meg 8 előtt járt erre,bemegyek,és kérik a lakcímkártyát.És az istennek se lehet eltántorítani a kőfejűt hogy adja oda,szerinte nem stimmel a cím és én nem én vagyok.
Bölcsebbek leszünk az idö múlásával. Némileg változtat a jellemen is néha. Bár alapjaiban nem renditi meg.
Aszondod az emberek változnak? :) Hááátttt... Tapasztalatot biztosan gyűjtünk, de a jellem marad.
Szerintem az idő mulásávál valamelyest változik a jellem is. Kinél jobban, kinél kevésbé, kinél sehogy :)
Már kértem, hogy vállalja a régi énjét, tolja az mmm - k5 1000 - sárgafekete - suzuki - minden szar ami nem japán mantráját. Ez volt régen és mint tudjuk, az emberi jellem nem változik.
"Maradsz aki voltál, leszel aki vagy..."
Az is az hogy a vélemény egy mákszemnyit nem változott,csak a kidobás réme miatt finomodott a kommunikáció.Amit nem értek hogy minek erőlteti?
Remek (meg) érzés... Ebből alakulhat a beszélgetés,emlékezés,(tanulás).
Legalábbis elgondolkodtató.
Szerintem beteg,de amúgy passz.
Az mennyivel színvonalasabb, hogy évekkel ezelőtt az oldal "színvonalára" hivatkozva elvonulunk, majd mostanság a kertek alatt óvatban visszatérünk és a képmutatásról értekezünk azon az oldalon amit akkoriban vállalhatatlannak tartottunk? Érdekes az emberi jellem, az ego. Mindenki vágyik az elismerésre, hogy ezért vagy azért de felnézzenek rá. De ha az máshol nem jön, "jó a húgyos körte is alapon" visszasunnyogunk és osztjuk az ész bőszen.
Na ez is egy fajta színvonal.
A színvonalat itt a citatum idézetek képviselik.
Ja, az anyjuk picsáját.
Igen, veszélyes a márkaszervizek bevételére.