Kóchengeres lila fingod nincs, miről is beszélsz...
bogyó bá rendszeresen megemlíti ezt a témát itt, általában poénnak veszem, de valóban zavarja a dolog.
Az te vagy szerencsétlen
Valami elvakult fanatikus sportmotoros versenymotoros faszság bekattant az agyadba aztán az egész világot ilyennek látod és azt gondolod ilyenné is fogod változtatni.
És mindkét helyen van k5 ugyanazon rendszámmal.
Értem.
Mi van a francia tehenekkel akik besárgult 200e-res kínai gumicsizmában gördeszáznak és kitörték a kerekeit a gördeszkának?
Az a baj, hogy felnőttként nem tudod, mit is vegyél komolyan...
Valamiért mégis foglalkozol velem, mégis szúrom a szemed, pedig párszor már eldumálgattunk itt azóta, azt hittem lejöttél már erről. Miért maradtál a témán? Miért bánt ennyire a dolog? De hagyjuk, annyira igazából nem érdekel.
Lehúztam 15 évet szoci meg 2T motorokon, én is idén fogom csak érdemileg elkezdeni a motorozást, cseszhetem a nem kevés km-emet a régi vasaimon.
Hagyjad, alapból elég gáz, ahogy viselkedik, azt hittem ez csak velem szemben ilyen,de úgy látszik mindenkivel, aki megmeri fogalmazni milyen idiótaságokat mond. Ez pedig a legalja, hogy azzal támad be, hogy mikor kezdtél elmotorozni.
bogyó bá rendszeresen megemlíti ezt a témát itt, általában poénnak veszem, de valóban zavarja a dolog.