Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kóchengeres lila fingod nincs, miről is beszélsz...
bogyó bá rendszeresen megemlíti ezt a témát itt, általában poénnak veszem, de valóban zavarja a dolog.
K5 a fiamnak van! Ő szokta használni a kertek alatt!
De akkor mi ez a lame spúr dolog hogy közeli szerelőt keres?
Most motoroztál vagy vasaztál?
Használsz a faszt.
Lambo-val nincs távolság.
Nem tudtad?
Az te vagy szerencsétlen
Valami elvakult fanatikus sportmotoros versenymotoros faszság bekattant az agyadba aztán az egész világot ilyennek látod és azt gondolod ilyenné is fogod változtatni.
És mindkét helyen van k5 ugyanazon rendszámmal.
Értem.
Mi van a francia tehenekkel akik besárgult 200e-res kínai gumicsizmában gördeszáznak és kitörték a kerekeit a gördeszkának?
Az a baj, hogy felnőttként nem tudod, mit is vegyél komolyan...
Valamiért mégis foglalkozol velem, mégis szúrom a szemed, pedig párszor már eldumálgattunk itt azóta, azt hittem lejöttél már erről. Miért maradtál a témán? Miért bánt ennyire a dolog? De hagyjuk, annyira igazából nem érdekel.
Lehúztam 15 évet szoci meg 2T motorokon, én is idén fogom csak érdemileg elkezdeni a motorozást, cseszhetem a nem kevés km-emet a régi vasaimon.
Yahoo-t használok!
Makaóban is sokat járok
Én tudok írni,értelmezni nem tudod google nékül.
Mindkét helyen van kertem!
Jah,mint az alsóörs és debrecenben keresel szerelőt hogy közel legyen hozzád.
tehetek én arról, hogy nem tudsz értelmesen írni!
Olvass vissza! Ilyen címszó alatt, hogy: hülyét csinálsz magadból!
Tehetek én róla hogy a google kereső meghibásodása esetén hülye lettél?
Nem magamra gondoltam! Amúgy itt nem jó az életkorom, de lusta vagyok átállítani.
5 évesen gyereket csináltál?
Nem értem, fogalmazd át!
Gedeon vagyok! Tanulhatnál tiszteletet, mondjuk aki az apád lehetne azt piszkálod, elég gáz vagy!
Hagyjad, alapból elég gáz, ahogy viselkedik, azt hittem ez csak velem szemben ilyen,de úgy látszik mindenkivel, aki megmeri fogalmazni milyen idiótaságokat mond. Ez pedig a legalja, hogy azzal támad be, hogy mikor kezdtél elmotorozni.
Hanem?
Nekem simán lejön,mire legyen az egész kamuból irígy?Ahhoz kevés a teljes citatum.