Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lentebb irtam , baleset.
Jó kis bicikli az, még lehet egyszer én is veszek egy olyat:)
Még jó, hiszen én mindig felül emelkedem rajtad
(fú ez de szar poén volt)
Még most kérjük ki majd a rendörségi iratokat, két kapott személyt is megkerestem, elsőnek ezeket a papirokat kell megszerezni és elküldeni.
Megtaláltam a filmedet! A címe Széttörve.
Hataz elvek manapsag nem szamitanak.
Leszünk barátok, vettem egy bmw-t
Az ember nem is gondolná, milyen sz@r zenék vannak.....
1.5 percet kibírsz ha ennyi kimaradt lehet a fele is elég lesz, azt az asszony sem lesz rojtos.
tegnap nem kellett, szerinte ma ki kell tárazni, bár ez a meleg kezd az ellenségemmé válni
Basszakma ne basszakma.
egy kis edzős szám:
http://youtu.be/8-JgfBeu2GA

elég ütős cucc, nem tudom hogy sikerült nekik ezt összehozni a többi számuk egy rakat fos
van még olyan szakma?
Jah,mer a troger antenna szerelő jobb.
Még mindig jobb mintha bútor boltos lennék
teszteltem a gépem
120 kilóig megy a lehúzás, kicsit el vagyok gyengülve.... bár térdtámaszt még nem csináltam mert elfogyott a zártszelvény, avval lehet ment volna több is
az asszonynak meg 40 kilóval megy csak, szóval egy ideig nem kell félnem hogy elver
A pesti kulvarosiak nem köcsögök, ők a gyökerek.
nem futározok többet csak ha bolti új
megrendült a bizalom
ennyire nem akarom bonyolítani
kinéztem egy 20 ezres garmin gps-t aztán pont a 15.-ben van a gyerek meg az óbudai auchanban lesz
aztán nem hozza el
majd nézek másikat
ez a 2. amivel lyukra futottam
múltkor volt egy baz megyében ugyancsak 20 ért azt mondja a csávó feladta, ekkor pont zalaegerszegen voltunk ott is volt egy de 25 ért
kérdem a baz megeit hogy tuti feladtad mert egész héten nem jött bizonygatta hogy igen
aztán a zalait kihagyatam
ezze a baz-i buzi meg mégsem adta fel mert akikor küldmény számot kértem nem válaszolt

szóval a fasz kivan már.... a gps-el is a néppel is.... meg avval is hogy örökké utaznom kell pedig kb annyira utálom mint a munkát
Ne utánozzál!
Hagyd a 3,14-csába. A futárszolgálatoknak is meg kell élniük valamiből....
A belvárosiak a köcsögök, itt a külvárosban csak rendes népek laknak...meg én