Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyen kaliberű motoron már nagyon nem kifizetődő a vázcsere, aztán közben derülne ki, hogy mi minden kapott még, mert ami kinyitja a csapágyházat, az elég rendes koccanás volt, ez gazdasági tk. már.
Maradsz is ott mint Schilling Árpád?
Őket nagyon kedvelem.
Jó reggelt! Elmentem Párizsba!
Volt már Polgár Peti és KisGrofó is!
Ebből is látszik, hogy minden zenét megírtak többszáz-többezer éve, ezeket a taktusokat már az ősember is így ütötte egy ellenségének kitépett karjával az ő hátán.
Humor, egyéniség, jelen lét, muzsika
http://youtu.be/uT3SBzmDxGk
Remélem hamarosan véget ér a nyögős autotune rapzenét belinkelős korszakod ;-)
Azt pedig nem én rendeztem!
Ha ez szerinted szar, akkor nem hallottál még igazán rossz zenét!
Én már a hokedlin is félek
Ha 3 raklap van egymáson akkor azon még elvagyok
Nem mindent ér el a kosaras, de ezzel nekem nincs bajom, sőt hiányozna ha nem csinálhatnám
A magassag nem gond,csal le nem szabad esni.
Na másszatok akkor. Én 8 méternél mint a macska úgy kapaszkodok. megy a tököm a magasba
Hát, gyalog én se :)
A magassággal nincs is annyira bajom, ellenben a mélységgel annál inkább.
Na ide is menne fel tököm. Kb 5méter a vízválasztó, 4nél még tudok dolgozni jó állványon de 5méternél feljebb csak repülővel.
Na mondjuk ez egy olyan dolog amit tisztelek benned.
Lame.
Én kérem úri antenna szerelő vagyok.
Másszanak a szegények
De csak ha pásszol a szine ehhez.
Szoval maszni mar nem birsz,csak daruval,........nyehhhhhe........
Az lehet hogy en is,de ennek matematikai eselye van csak
clam biztos......
dehogy csak a főnökeimnek el ne áruld
Sajnos igen, bár nem tünt annak, a bukógomba sokat fogott, alapjában véve némi idom meg apróságok. Nálam lett elszállásolva, itthon vettem észre hogy az elsőkerékkel valamit nagyon elkapott forgása közben, és az alsó villacsapágynál kinyilt a csapágyház a vázon mint a rózsa. Vázcsere. Így emiatt rentábilisabb lesz egy másik FJR ami fiatalabb meg kevesebbet futott.