Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annál, aki évente takarítja motorját! Nálam bevált és én tökéletes vagyok!
Mellette volt.
Nem hsllja meg csak ha melled er.
Hát elég érdekes helyzet. Tejesen egyértelmű, a rendőr mégis gondolkodik akár a fele arányban is. Nincs ütközésnyom, mintahogy már jártam én is igy, minden bizonnyal testhez ért a kocsi oldala. Én a tükörben csak a motoros nélküli oldalra haladó motort láttam, az hátsó kolléga mindent. Mégse egyérrelmü mert a furgonos nem tartja magát vétkesnek, a benn ülők akik nem is áthattak semmit a tanui és pont annyit ér a szavuk mint a mienk. A borzasztó hogy kivédhetetlen, a fasz a tükröt egayáltalán nem használja. Nyil egyenes uton csak mi voltunk.mögötte kb. 3km-re hagytuk el az utolsó települést. És nem tünt fel hogy voltunk mögötte, egy elment egyet talán lát akkor hol van még egy. Az fjr lámpája kurva jó, mindig láttam messziről ha ő jött mögöttem, nem.olvadt bele a többi autó közé. A leghátsó meg refivel jött végig, azt is látni kellett. És semmi megbánás, bocs, vagy valami. Igazán egy nyul kategória voltunk a huszonéves takony szemében.
Megfontolt rutinos motoros, évek.óta együtt motorozunk. Most is láttam hogy bőven időven kihuzódik, sáv középen volt, mégis nem látta. Még az egyik női sofőr aki.előtte haladt megkérdezte, de hát látta hogy egy motoros elment mellette, nem nézte hogy nincs másik utána?
Gyorsan se mentünk, még az se játszott hogy nyil.egyenes.uton hiphop ott terem a motor. Esős nyomvályus ut, esélytelen a rohanás.
Na mindegy, elmélkedek hogy lehet az ilyet elkerülni. Talán a hangos kipuff jó lett volna jelen esetben. Furgon mellett csak hallani bent. Elfelejtettem kérdezni a faszt hogy engem ugyan.látott e vagy hallott e. Nekem azért van hangja, de hogy emiatt várt meg, vagy csak igy jött ki a lépés nem tudom.
Erre meg mondhatnam azt mint az oszes aktiv biztonsagi cuccra hogy a 70es evekben nrm volt es akkor is mentek a motorosok.
Horvatban csak kovek vannak a szakadek szelen.
Lofaszt,tokeletesre nem lesz eleg 3 evig.Evente csinalva meg gany munka.
Nem érdekük! Attól is kivagyok, hogy a nagy szar aszfalt meg tököm tudja mit hordókon nincs sárvédő. Ismerősöm kapott egy akkora kavicsot, hogy bezúzta az első lámpát a kocsi. Na most ha ezt egy motoros kapja?!
Nekem ott is lehozza!
Nem valami pozitiv a helyzet. Koponyatőrés, arccsont törés amit najd műtenek később. Képben van, de a sztorira nem emlékszik, fáj a feje sehogy se jó feküdni.
Tehetnének alsó korlátot , hogy legalább azokat a qrva lábakat megúszhatnánk !
Az jobb ha nincs,lesz helyette elqrt fa,vagy ház,vagy tehén.
Az az elkurt kibaszott szalagkorlát !
azért az ilyen sofőrt egy ideig minden nap jó sokszor pofán kellene verni egy ifa visszapillantótükörrel
talán megjegyezné hogy visszapillantó is van a világon......
Hú bakker! Jobbulást a cimbidnek!
Ilyen volt pár a haveri körben, célszerű elmondani, hogy láttátok, hogy az index rég kint volt és nem kocsisort előzött hanem csak egyet akart előzni és utána visszasorolni mert hát gondolom így is történt.
Agyrázkódás,benn tartják megfigyelesen.
Fejét ütötte plexin keresztül. Pár.pwecig nem.volt magánál, jelenelg nem tudja mi történt.
Sérülés milyen súlyos?
Ó, bakker! :-((((
Majd megirom, most értem haza a helyszinelésből aztán gyorsan korházba be.
Középen volt, főuton három autót előztünk, eső miatt emberi tempóban, én 100-110 körül a harmadik 80-90 ő köztünk. Én élmentem, amikor ő előzött a leghátsó furgon gondolt egyet és szintén előzni kezdett. Gondolom meglökte, motor meg kibillent az egyensulyából. Lesett, szalagkorlátot lefejelte, szwrncsére már alig csuszott de szerencsétlenségre plexi közepével a tartóláb élét.
Hogy?
Nem jo nap a mai
Elcsapták mögőttem a társam. Faszkalapok az uton lévők többsége'.
Ha csak át ecseteled magát a láncot igen,ha evvel akarod a kislanckerek környékét is bajosan elég.