Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kóla nagyon cukros, a tej meg büdös, ezekkel nem takarítok láncot
Hütő van a kawaban?
Ne szedd szét s láncot hanem egyben áztasd be mert akkor kiderül ha csak kicsit is megdagad a gyűrű, hogy megszorul-e a csap? Szerintem a brigi nem bántja hanem az másképp károsíthatja a szemet, pár éve a bandit topicban egy vegyész sráccal polemizáltunk erről és a lényeg a brigi erős zsíroldó hatása lehet, a többség úgy gondolja, hogy a gyűrűk örökéletűek és így állandóan kint tartják a vozet és bent a csapra gyárilag elhelyezett kenőanyagot, de én úgy vettem észre, hogy a gyűrűk használattól függően elég hamar megadják magukat és a bejitó víz megteszi a hatását és ehhez a brigi nagyban hozzájárul, hogy a csapoknál feloldja a kenőanyagot. Úgy gondolom, hogy a láncolajzó is ez miatt hosszabbítja meg jelemtősen a lánc élettartamát mert az is bejut a csapokhoz és nem engedi korrodálni és kopni úgy mint ha csak a víz lenne ott, a nagynyomásúval mosással is ez a gond, bepréseli a csapokhoz a vizet.
Viszünk jégkrémet.
A stelvio szopás,baszott sok a kanyar.
Így nagyon szar a fagyizó/kanyar arany.
Arról számolj be, nézegettem én is de idén kihagyom. Egyenlőre stelvio meg szeptemberben osztrák látványutak a fix.
Egyet tegyél colába meg egyet tartós tejbe !?
Én azért kíváncsi lennék mit csinál egy ilyen tömítő gyűrű ha beáztatom brigóba.
Lehet ki is próbálom. Valahol tuti van még maradék láncom.
Adjak egyet? Bár én is arra használom hogy felfogja a lecsepegő olajakat, de ez legalább bírja
Cseszhetitek az ilyen felmunkat ha a kislanckerek környékét meg a fedelet nem mossatok el.
Brigecol, o gyűrű, rongyos lánc törlés
A lényeg az anyagban van , a láncok O és X tömítései olaj és benzinálló anyagból / kellene / legyen , a gumiszőnyeged meg nagy valószínűséggel mindent tartalmaz csak gumit nem , kátrányt annál többet ! Lehet egy jól erjesztett kovi ubi üveg defektje esetén is károsodna a levétől !
Én folyadékot sok éve már csak vödörbe viszek a kocsiba
Egyszer pecázni mentünk és vittem a tárcsa+egyéb kacatot, és az étolajat kiszúrta a vágó horog
Beszívta az ülés az összes olajat
Aztán ülés ki kárpit le azt a mosógépbe, de a szivacsot a fürdő kádba mosogattam fél napig...
Azóta nincs folyadék szabadon
Jaja!
Én csak a kurva gumiszőnyegemet sajnálom.
a hoki fos műgumi szőnyeg nem ugyanabból van mint az o-gyűrű
gumiból van ám többféle fajta plusz a kínai szar
Teljesen mindegy hogy mi az alapja, a petro csak hordozó anyag, mint pl a mosogatoszeres víz.

A láncban az o gyűrűk nem olyan anyagbol vannak mint egy autoszonyeg :)
Vagy veszel egy bömbit!
Akkor marad a kihízott pólóval törlès ini szabadalma!
Jaaaaja
Akkor ezek koketálnak a láncbótokkal!
Az lehet hogy pár perc alatt nem csinál bajt. Hosszabb idő viszont ma igazolódott be.
Futes megy,csak szart sem er.
Mert nem fűtesz a boltban... mi?
Max 15 percet szoktam hagyni rajta a brigót aztán leöblítem. Akkor ez nem jó? Nagy rèsze petró ennek is ha jól tudom.
did, rk, regina gyűrűs lánc o-gyűrűit áztattam benzinbe hónapokig
picit megdagadtak de olyan picit hogy tolómérővel nem lehetett értékelhetően mérni
fúrószárra ráhúzva lehetett csak érezni hogy egy hangyafasznyival szűkebb
ennyit dagadt hónapok alatt......
szóval 2 perc brigéciol nem hinném hogy bedagassza, de 2 perc gázolaj sem