Kórházban is
Ha saját lábon tud bemenni az ember akkor nem szabad mondani hogy motorral történt a baleset mert utána leszarják az embert
Biciklis, meggy szedés, csatorna tisztítás stb sérüléstől függően....
Valamiért szeretik 50-50-re kihozni gondlom a biztosítók nyomására mert így nem kell senkinek sem fizetni és mindenki a maga kárát kell, hogy állja. Sajna ha nem volt ütközésnyom akkor könnyen lehet, hogy simán azt mondják elesett magától, nekem is ez volt, kijött elém jobbról stop tábla ellenére és a vizes úton ahogy kikerülni akartam elcsúsztam, a figura azzal a lendülettel visszatolatott az utca kijáratához és a rendőröknek azt mondta, hogy csak annyit látott, hogy elestem, a rendőr kérdezte, nekiment? mire én, hogy nem, ja, hát akkor nem tud motorozni és csak elesett és ha erőlteti magát jelentjük fel, így nem túl vidáman, de lenyeltem a békát igaz tanú sehol sem volt egyikünknek sem.
Sajnos mindegy melyik megye.
Előitélettel kezelik a motoros baleseteket.
Engem oldalról tett telibe egy 17 éves 3 hónapos jogosítvánnyal rendelkező fiatal srác.
3 féle történettel állt már elő.
Én ugyan azt nyilatkoztam az első perctől+ tanúk is ezt támasztották alá és semmi nem számít.
Nem szabad megvárni a szakértői véleményt és csak utána ügyvédet fogadni!!
Ügyvéd nélkül egy tapottat sem szabad tenni!
Akit meghallgatnak az ügyben, mindenkivel menjen be az ügyvéd!
Szia!
Ez a kék Fjr-es barátoddal történt?
Először is gyors felépülést kívánunk neki!!!
Ezek után pedig, az első meghallgarásra ami a mezőkövesdi kapitányságon lesz, senki ne menjen be ügyvéd nélkül!
Senki!
Én sajnos ebben vagyok már 2 éve és nincs lezárva az ügy.
Belsőbe biztos, hogy semmitse látiott, ha egyáltalán volt (toyota hiace), mert tele vot agyig alulétrákkal. Valami melóból hazahuzó banda volt. Fiatal huszonéves fasz vezetett, aki nagyjábol leszarta mi zajlik körülötte. Ebből se tanult szerintem, ugyanigy ki fog jönni máskor is mert azt se tudja mit csináljon ha változtat a helyzetén. Elsőbbsége van és kész, mit keresett ott a motoros. Egy nyerges scaniat biztos észrevett volna.
Az autós azt fogja mondani elment a motoros megnézte hogy a másik messze van és kitette az indexét és megkezdte az előzést
A motoros biztosan nagyon gyorsan hajtott azért lett mellette olyan gyorsan
És még kb igazat is mond mert elmentél, belenézett a belső tükörbe látta a 3.motorost és megindult, de addigra a 2motoros már holttérben volt, mivel a külső tükörbe baszott belenézni
Az elütött motorosok után voltam a sorban a 2. motoros. Óriási szerencse volt, hogy s balesetet szenvedőkön kívül senki nem esett el. Az előttem levő fel akadt és letört a láb tartója és beütötte a bokáját. 3 órán keresztül helyszíneltek a rendőrök, de pl először egy olyan feknyomra álltak ra a kocsival ami nem is a balesethez tartozott... 2x voltam Bgyarnaton tanúskodni, először amit elem tettek rajtot negjerdeztem hogy ez micsoda, mert koze nincs ahhoz ami a helyszínen volt.... másik motoros baratom szinten ott volt külön, uezt a rajzot tettek elé, uigy kiakadt... abba kötöttek bele, hogy ő azt mondta, hogy zippzar alakzatban motoroztunk én pedig azt hogy fűrész fog alakzatban... a motorost büntettek meg mert ő volt aki a sav belseje fele volt huzodva, az ok: Nem a sáv jobb oldalára volt huzodva... a KRESZ szerint uis nekunk libasorban kellene a sav jobb oldalán haladnunk. Ennyi, a buszsofőrt kimosdatták, az autós csaj vétlen volt, az mondjuk sokkot kapott...
Nagyon sajnálom ami a társatokkal és veletek történt. Remélem a mielőbbi felépülést neki. A történethez meg annyit fűznék hozzá, hogy 22.-n lakott területen egy kereszteződésben úgy kanyaradott ełém a szemből érkező autós, hogy elmondása szerint nem is tudja honnan kerültem oda. No comment....... Szerencsémre csak a motor lett totálkáros, nekem nem lett bajom és a vezető elismerte a vétkét.
Lancspray jo,molos,tisztitoszer petroleum.2 deci nem hozza le.
Mutasd meg eloben.
Lehet video is.Youtube-on.
Lehetsz sisakban ha kenyes vagy.K5 ezresen vagy mindegy.
Pár éve a 2- esen motoroztunk csapatban. Lakott területen kívül a túloldali busz öbölben a busz. Szemből jön egy nő . Busz kiáll az öbölből és attolja a csajt a kis autójával, aki be vágódott a sorunkba. Egy motoros pár off, kiütötte őket a faszba, kórház de túlélték. Busz el a harmadik faluból hozta. vissza a rendőr. A busz elsőbbséget kellett volna adjon lakott területen kívül de nem. (Nem volt rajta gyerek tábla, azzal mindenhol elsőbbsége van buszobolbol. ) kit büntettek meg? Hat a motorost vazze, mert ha több motoros megy egymás mögött akkor is liba sorban egy vonalban jobbra húzódva a sávban kell haladni.... ennyit erről.... más nem kapott büntetést
Marmint a sofor mellett.De ott mar mindegy.
Nyitott ablaknal huztak el mellettem.Gecihangos dobbal.Csak osszeszarni tudtam magam.De hogy barmit tenni azt nem.
ha 2 decit hasznalsz fel egy mosaskor akkor az 5 alkalom.Ennyi qurvakeves a normalis takaritasra,planea kislanckereknel osszegyult ragcsra.Ha meg 3 havonta teszed akkor nincs ki a 3ev.
Ha csak evente msz 2000 et akkor nem szoltam.
Talán szerencse az uj sisak.is, most cserélte le a majd tíz éves schubertet. Annak aplexije nem birt volna ennyit az tuti. Rendesen bele hajlott a korlát.láb éle a plexibe, de nem tört el.
Ha saját lábon tud bemenni az ember akkor nem szabad mondani hogy motorral történt a baleset mert utána leszarják az embert
Biciklis, meggy szedés, csatorna tisztítás stb sérüléstől függően....