Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há'most mér'?! Egy Kawasakihoz például nagyszerűen passzolna.
hát igen, szerencsére én nem vagyok buzi, hogy beinduljak az élénk szinekre
A tiéden nincs bokavédő protektor, és túlzottan visszafogott a színe!
nekem valami nagyon hasonló volt: http://www.tolgyfavadaszbolt.h...
nagyon kényelmes és télen is meleg
sokszor pecáztam benne sosem fázott a lábam
és kb 15 évig kitartott 1x oldalt kiszúrta egy darab vas, aztán tiptop folttal beragasztottam és évekig bírtam még, de a végén a talpánál körben elengedte a vulkanizálás és ereszette befelé a vizet, de havat lapátolni még jó volt sokáig
igaz vagy 25 éve vette 15 ezerért ami akkoriban majd fél havi fizetés volt, de akkor még teli voltam zsetonnal
Az ebadtán is ilyen dzsuva.
Ez máris jobb mint clamé,az besárgult 2 nap alatt.
Drágán vett szart.
Ez igaz.Amúgy komolyan.
Ha 3000.-enként nem csak úgy tesséklássék a látható részeket pucolom el,akkor nem gyűlik fel a dekliben.Lényegesen kevesebb meló mint mikor körbeveszi a zselészerű anyag az egész helyet és abban tapicskol a lánc.
Én ilyet szeretnék....
200 forintot adtál azért a szar kínai gumidorkóért?
Nem volt sárga! Kínai pedig sosem és csak 200 volt.
Tudjuk, te tisztaságmániás...
Mondom én....
1. Nem Clam vagyok
2. Továbbra is keversz valakivel
3. Haccáz sose volt! A fiamnak volt egy 750!
Nem került többe mint 300e?
Nem volt sárga, nem volt kínai vagy nem volt 300 ezer az ára?
ne hidd
mútkor kurvára nem voltam formában aztán 3x 20 pec kellett mire végre nagy nehezen elértem a célig( 20 perc után elfogy a levegő szívverés 200 felett pihenni kell.)
utána panaszkodott 3 napig hogy mennyire ki lett koptatva, és hogy mégegyszer ilyen nem lesz
szóval neki is a 2 perc a jó, még akor is ha ezt senki sem hiszi el
Az asszonynak is jobb így - hamar túl van rajta, nem kell egy félórát hallgatnia a lihegését.
Újkorában nem volt az!
Ugye hogy megoldható!
Az asszony szemszögéből az.
nono
a gyors munka nem feltétlen félmunka
Ezt mondom basszus.Csak külsőleg egy deci is elég,Pláne spricnisből.De az olyan félmunka mint amikor ini csinálja az asszonyt.
Lánc takarítás az csak a komplett kislánckerék,alatta a blokk,körülötte a vázelemek,és az oldaltámasz,meg ennek a kapcsolója,a túlfolyócsövek teljes eltakarítása.
Ez így együtt uszkve fél liter minimum kell.
Ja, és nem azért mert annyira lusta volnék, hanem a bukócsőtől elég strapás levenni a fedelet.
Horvátorszák, Papuk Geopark