Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem a literes petrokeum olcsobb.Festekboltban.
Megosztom veletek Brigéciol D3 tapasztalatomat.
Sokan használják lánc tisztításra is. Vitát kavart gumi, gyumigyűrűre való hatása.

No, ma vettem egy flakonnal, mert már othon fogyóbavolt. Kocsiba tettem a hátsó utasi részlegre pontosabban a gumiszőnyegre. Naív voltam hisz azt hittem ha bontatlan akkor jól zár a flakon kupakja. Hát nem, szivárgott. Aztán jo pár óra mulva mikor beülltem a kocsiba szokatlan szagra lettem figyelmes. Akkor vettem észre a szivárgást. A flakon tocsogot a tartalomban.
A gumiszönyeg megsinylette, behullámosodott formájában deformálódott.

Tehát ne tegyétek autó gumiszönyegére me nem szereti. szerintem az O gyűrűkre is hasonló hatással van. Mondjuk bizonyára nem olyan hatásos hisz 10-20 perc után lemossa az ember.
A hideget kb 4 honapig nonstopp elvezem.Inkabb izzadok nyaron.
a hideg a lényeg
a halak meg a vízben vannak szerinten nemigen zavarnának, mert én meg a parton nézelődnék
Azert a gumiruhat ne hagyd itthon.
Nem veletlen minden csavarom rozsdamentes.
Két hét a száraz időszak augusztusban
Skociaban.
De ott hideg van es halak.
Norvégiához csóró vagyok.... most lenyomott a francia alpokot, jövőre Skócia van tervben, abban a két hétben amikor nem esik az eső...
egy baja van nincs igazán északabbra tőlünk
én lassan már indulnék északra norvégia vagy ilyesmi..... nyaralni szeptemberig aztán lehet jönni haza
már csak az kell ehhez hogy anyámék nyerjenek a lottón egy 9 számjegyű összeget
Innsbruck bekaphatja.
Innsbruckban egész jó idő van
akasztón is főztek régen sört
lehetett venni egyszer sűrt sört a rostos gyümölcslevektől azért hígabb volt de tiszta matt zavaros szine volt
és sokkal sűrűbb
az kurva jó sör volt én nem nagyon kedvelem a sört( a barnákat még megiszom) de az nagyon jó volt
2 literes üveggel olcsóbb volt mint a bolti fél literes
többnapos peca túrákra mindig azt vittünk
reggeli-vacsora páncélos volt délbe meg vettünk valami hamburger félét mert kellett a változatosság
bár én már akkor is lusta voltam aztán néha nem mentem
ha csak ketten mentünk nem kínlódtunk a tárcsával, ha 4-5 ember összejött már elvittük és inkább sütögettünk
amúgy én a glóbus konzervtől kb úgy fostam mint a párizsitól az aró cucctól meg nem
valami tartósítószert nem bír a szervezetem mert egy csomó minden megfosat
Hááát ha eszed a konzervet akkor Neked tényleg nem lehet jó az igazi kovi ubi........én viszont imádom a természetesen erjedt holmikat mindenből, sörből is lehetőleg olyat veszek amiben nincs tartósítószer (a németek jellemzően olyanok) és szerencsére az utca végében pont van egy serfőzde ahol ugyan hamar romló ser van, de attól nem ég a gyomrom meg ilyenek és olyasmi íze van mint anno a gyár mellett bilétára árult csatosüveges kőbányainak, az megromlott 2-3 nap után.
Páncélost nem eszek ha nem vagyok nagyon elkeseredett.
egy időben elég sok aro cuccot vettünk szerintem minden fasza volt
pl az aro mogyoró 10x jobb ízű mint a mogyi mogyoró
10 éve vettem sok aro konzervet ami a globus konzerv árának a fele volt
haver hozta a márkás globust mert úri gyerek nem eszik szart, aztán belekóstolt az aróba és a glóbust kibaszta a kukába mert az aro jobb volt
Remelem nem tehenszagu.
én a kovászost utálom, undorító a szaga
a csemege többnyire jó szokott lenni
pl a metróban várárolt aro sajátmárkás mindig jó és nem is nagy összeg
Azt is ímmel ámmal elfogyasztom, de nem igazán szeretem az édes ételeket, sütit is csak igen ritkán eszek és rétesből is a hurkásat szeretem.
Csak uborka kell,meg egy kis kenyer.
Amugy a csemegeubi jo.
Imádom a kovászos ubit.......... és nem állom meg, hogy minden savanyúsnál megkóstoljam hátha ehetőt árul, de nem, egyik sem.......honnan veszik a bátorságot, hogy az a rettenet amit árulnak arra rá merik írni, hogy kovi ubi!? .......vazz, olyan sós az összes mintha a holt tengerbe áztatták volna az uborkát, ezek a nyomorultak (nincs kivétel) a sima sósvizes uborkára öntenek valami műkovászlét és azt árulják....a rohadékok, alig várom, hogy jó legyen az itthoni.
Nem! Kell az összes!
Ha sokallod, küldhetsz ide is!!!!!!
Nálunk meg most érkezett meg, az általam lassan egy hónapja várt felhőszakadás. (Eddig itt brutális szárazság volt, de tőlünk 10 km-re meg volt sok nagy eső. Csak bennünket került el mindig).