Te egy igazi sötét begyöpösödött ember vagy már így közel a 40-hez... 17000ft-ért bármi átmegy műszakin, igen van olyan hely ahol átmegy, annak ellenére hogy ha ez az információ meghaladja a Te agyi kapacitásodat. Nem tiltakoztam hanem közöltem, hogy van ahol átmegy bármilyen dobbal. Lehet hogy ez meghaladja a képességeidet.
A másik, hogy nem mindenki olvassa az összes topicot, még akkor sem ha ezt számodra nehéz elhinni hiszen te mindegyik topicban jelen vagy mint okos és fontos ember.
azért ehhez kell agyhalottnak lenni hogy a haverod állít valamit és alapreflexből tiltakozol holott mivel ő most vitte el,ebből él csak jobban tudja mint te.
De ezekszerint farok levi mindenkinél mindent jobban tud.
Másrészt meg tuti, hogy nem a Vasgereben-be fogom vinni műszakiztatni egy járművemet sem!
Elég volt 1x a gyorsulási miatt átélni a szigorított átvizsgálást, azt nem kívánom senkinek
Legutobb meg sk. vittem muszakira a motort.
Akkor kijott a csoka a vizsgaallomasrol, korbejarta a motort, ramutatott a kipuffra es azt mondta:
- Ez igy nem lesz jo
- Mar hogyne lenne jo, azert jottem ide - valaszoltam.
Aztan amikor a fenykep keszult, odaraktak a kipuff melle egy valamilyen gyarinak kinezo kotvanyt es ennyi.
Nem tudom, hogy azota mennyire szigorodott ez a dolog, de a folosleges szopas elkerulese vegett elgondolkodtam rajta, hogy lovok valahonnan egy gyari kipuffot barmilyen allapotban.
Annyi hajszálam nincs, amennyi rém hír volt vizsgával kapcsolatba....
Én a karácsonyfámat is lemüszakiztattam, és még fényképezték is, hangról meg csak annyit mondtak, hogy nem hangos ez egy kicsit.....
20 mátyás és kapta az új matricát
Fogadjunk hogy te a fényt is elnyeled olyan sötét vagy... kattintgasd már végig az előzményeket hogy mire írtam... Hány ilyen hír volt már mint amit Olivér írt ? na hány ?
[#5206892] 2016. 03. 03. 15:17
Oliver89
Szia! Pont aktuális, mert vittem le ma autót vizsgáztatni. Március 1-től szigorítás van, csak gyári dobbal szerepelhet a motor a fényképeken, különben szépen megbasszák a vizsgahelyet. Ha van benne e-betű, akkor előtte kpm-en be kell mutatni, ott adnak kétezerpárszáz ftért igazolást, akkor mehet műszakira a motor és bekerül a forgalmiba a nem gyári kipuff léte. Nem mondom, hogy nem fogsz olyan vizsgaállomást találni, ahol vállalják a rizikót, de sok esély nincs rá. Két megoldás van, vagy visszarakatsz egy gyári dobot amíg a képek elkészülnek, vagy a rendszámot rakod át egy gyári motorra (persze megegyező) amíg lefotózzák.
Ezt baz+.Tényleg értetlen hülye vagy Marcius 1-től.3.-a van.Most kétnap alatt pro lettél?
A másik, hogy nem mindenki olvassa az összes topicot, még akkor sem ha ezt számodra nehéz elhinni hiszen te mindegyik topicban jelen vagy mint okos és fontos ember.
De ezekszerint farok levi mindenkinél mindent jobban tud.
Elég volt 1x a gyorsulási miatt átélni a szigorított átvizsgálást, azt nem kívánom senkinek
Zoli32
GSXR-club.
Nem elég,nkh igazolásért kéne menni,fotóznak stb.
[#5206922] 2016. 03. 03. 16:51
Clam
Van műbizonylatom.
[#5206917] 2016. 03. 03. 16:34
Zoli32
Azért remélem vizsgára a gyárival viszed.
Akkor kijott a csoka a vizsgaallomasrol, korbejarta a motort, ramutatott a kipuffra es azt mondta:
- Ez igy nem lesz jo
- Mar hogyne lenne jo, azert jottem ide - valaszoltam.
Aztan amikor a fenykep keszult, odaraktak a kipuff melle egy valamilyen gyarinak kinezo kotvanyt es ennyi.
Nem tudom, hogy azota mennyire szigorodott ez a dolog, de a folosleges szopas elkerulese vegett elgondolkodtam rajta, hogy lovok valahonnan egy gyari kipuffot barmilyen allapotban.
Én a karácsonyfámat is lemüszakiztattam, és még fényképezték is, hangról meg csak annyit mondtak, hogy nem hangos ez egy kicsit.....
20 mátyás és kapta az új matricát
Oliver89
Szia! Pont aktuális, mert vittem le ma autót vizsgáztatni. Március 1-től szigorítás van, csak gyári dobbal szerepelhet a motor a fényképeken, különben szépen megbasszák a vizsgahelyet. Ha van benne e-betű, akkor előtte kpm-en be kell mutatni, ott adnak kétezerpárszáz ftért igazolást, akkor mehet műszakira a motor és bekerül a forgalmiba a nem gyári kipuff léte. Nem mondom, hogy nem fogsz olyan vizsgaállomást találni, ahol vállalják a rizikót, de sok esély nincs rá. Két megoldás van, vagy visszarakatsz egy gyári dobot amíg a képek elkészülnek, vagy a rendszámot rakod át egy gyári motorra (persze megegyező) amíg lefotózzák.
Ezt baz+.Tényleg értetlen hülye vagy Marcius 1-től.3.-a van.Most kétnap alatt pro lettél?
Nem elég,nkh igazolásért kéne menni,fotóznak stb.