Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendornek lesz jogkore elvenni a forgalmit ha nincs bejegyezve elegal rendszer a forgalmiba?
Magyaran levizsgaztatod gyarival,otthon felcsavarod a sportcuccot es azzal mesZ lehet felnivalo sima kozuti ellenorzeskor?
Mert a rendornek ha lesz jogalapja azt ki is hasznalja.
Nem farok levi hanem fogyatekos farok levinek foglak hivni ezutan,felvettel egy tenyleg iritalo osbunko ujgazdag aranyifju mentalitast amit ruhellek,komolyan.Hazudozol,tekered ugy a dolgokat ahogy neked tetszik.
Egy jokivansagom van feled,azt az oltalmazo burkot amit a csaladod vetit ki rad remelem nagyon,nagyon sokaig elvezheted mert ezzel a stilussal egy normal melohelyen vagy 3 heten belul kirugnak vagy pofanvagnak esetleg mindketto.
Otthon a haverjaidat oktasd ki faszsagokbol,de arra ugyelj hogy naprakesz pontos infoid legyenek mert szanalmas ha hulyesegeket terjesztes.
Na minden jot.
Egy kolleginám dolgozott a szexgyárban is de nem meós volt.
Passsz, a kipuffot beszeltuk ma. Pl egyik baratommal azert szarakodtak, mert az mt01-n le volt veve a labtarto es ulespup volt rajta. A forgalmiben viszont 2 szemelyeskent szerepelt, ezert nem akartak atengeni,
pl.a téli fagyi
Van kisipari termék is.
Minden gyári.... Valamilyen gyárban csinálták....
Csak idióták... odamegyek egy gyári herélt dobbal az átmegy, de egy minőségi sportdob nem. Idiotisztániá...
Fék és kuplungkar, irányjelzők, plexi, lábtartó, fékcső, tankpad, matricák, kormány etc. Ezeket is így nézik? Csak mert sok motoron ez sem gyári.
Eddig nem is volt gond, most kezdtek el buziskodni. Majd kiderul, bar en egyszeruen meg fogom oldani, mert meg ugye a gyari dobom van fent, aztan lehet par fotot loni rola...
Olyankor mi a helyzet amikor a sportdob nagyon hasonlít a gyárira?
http://www.sportmotor.hu/album...
Egy ilyet úgy elvinnék az NKH-hoz. Te hát izé ez most akkor mi? Autó, motor, quad?
Kivágod kartonból és ráragasztod a sportdobra a gyárit.
Régen a K2-őt olyan kis villogókkal hordtam műszakira,hogy még írás sem volt rajtuk nemhogy E-betű, meg a Yoshimurán sem volt semmi és mégis mindig átment. Lehet,hogy szigorítanak,de tuti,hogy nem fogom levenni a komplett rendszert műszakinál, max viszek nekik egy photoshopos képet a gyári csővel
Ültetésért is szólnak?
Honnan tudnák, hogy rendszer? Ez gyári Limited Edition.
Ez nem remhir, kapott minden vizsgaallomas egy koremailt, hogy igy kell csinalni marc 1-tol. De majd latod. Amugy max a dobod street legal, abban van az e, de igy rendszerrel mar nem igazan :) kerdes, hogy azt megnezik-e
Nem érdekel, volt már annyi rémhír... Akkor szerintem mindenkit meg kellene büntetni utólag.... Mert sportdob ejnyebenye.
Meg egyszer leirom. Marcius 1tol. Eddig pl az se volt gond ha hatul folias az ablakod. Viszont mostantol ha mubizonylatos, akkor is be kell kpm-en mutatni es bekerul a forgalmiba, ha meg csak ugy rajta van akkor lehet a vizsgara lekaparni. Nekem az volt a szerencsem az autoval amit ma vittem, hogy gyarilag anyagaban sotetitett volt a hatso resz, azt nem kell vinni sehova.
Jövőre majd kiderül. Azóta mióta E betű is van benne.
Passz, nem tudom. Jövőre lesz ismét műszakis a gép. Eddig soha nem szóltak semmiért és nem is 17 ezerbe került a dolog, hanem olcsóbban megúsztam. Sok rém hírt láttam már, de amíg a dízel szutykok járhatnak nem aggódom.
Ahogy Zoli mondta, nem eleg. Vagyis eleg, csak be kell vinni kpmre (vagyis nkh) egy szemlere. ltt kapsz igazolast es azzal mehetsz barmelyik mezei vizsgabazisra es ezen tul benne lesz a forgalmidban is. Bar nem tudom full rendszerre miota van mubizonylat...
Sajna ilyen előszokott fordulni...
Ahogy láttam,már oda is írt,de basznak segíteni neki.