Fel szoktam hívni, ami tetszik, este lehet őt is megcsörgetem. De hétvégén 3 napos evezős verseny, országos bajnokság van, két hétre előre meg nem beszélek le találkozót.
Hát igen kettő vez.szíj darabja 17ezer plusz ha kell lapkázni, fék/kuplung folyadékcsere esetleg kell fékbetét is na meg munkadíj... első lába ha szivárog... de ezeket csakis helyben sütve!
Képről találgatni jobb.
Amúgy picit hogyismondjam................a tények jótékony elhallgatása van abban hogy a regadó 25e.Ami igaz is.De a komplett papírozás az egy 100e körül lesz,plussz az ilyenkor kötelező cserék és átvzgálás.
Ami így kb 6 kiló ha nincs gebasz, vagy divatosan SNAFU.
Én tuti pénzel a zsebembe mennék megnézni, (eleve guba nélkül nincs próba ugye) igaz tejfeles doboz egyenlőre nem kell inkább kapjon belém a szél, meg akkor inkább az utolsó kiadású ST3. Ha elmész szólj azt oda megyünk ekeccsel vizslatni.
Ez tuti kamu, 450-nél olcsóbban nem szokott felbukkanni még novemberben sem, szezon közepén 390-ért? Hmmm...több, mint gyanús, a km is igen kevés benne.
Ha mégis, képek legyenek!!!!
Amúgy picit hogyismondjam................a tények jótékony elhallgatása van abban hogy a regadó 25e.Ami igaz is.De a komplett papírozás az egy 100e körül lesz,plussz az ilyenkor kötelező cserék és átvzgálás.
Ami így kb 6 kiló ha nincs gebasz, vagy divatosan SNAFU.