Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szívass! A babócán kellene láncot takarítanom meg kicsit befújni WD40 el a bowdeneket...
Szerinted lesz itt motorvásárlás?!
Fel szoktam hívni, ami tetszik, este lehet őt is megcsörgetem. De hétvégén 3 napos evezős verseny, országos bajnokság van, két hétre előre meg nem beszélek le találkozót.
Akkor arról csinálj egy tartalmas galériát.
Beborult dörög...
Hát nem mész motorolni?
Ha mégis, képek legyenek!!!!
Hát igen kettő vez.szíj darabja 17ezer plusz ha kell lapkázni, fék/kuplung folyadékcsere esetleg kell fékbetét is na meg munkadíj... első lába ha szivárog... de ezeket csakis helyben sütve!
Képről találgatni jobb.
Amúgy picit hogyismondjam................a tények jótékony elhallgatása van abban hogy a regadó 25e.Ami igaz is.De a komplett papírozás az egy 100e körül lesz,plussz az ilyenkor kötelező cserék és átvzgálás.
Ami így kb 6 kiló ha nincs gebasz, vagy divatosan SNAFU.
Én tuti pénzel a zsebembe mennék megnézni, (eleve guba nélkül nincs próba ugye) igaz tejfeles doboz egyenlőre nem kell inkább kapjon belém a szél, meg akkor inkább az utolsó kiadású ST3. Ha elmész szólj azt oda megyünk ekeccsel vizslatni.
És mi lenne ha felhívnád és elmennél megnézni? Nem sokkal egyszerűbb mint képekről találgatni ?
Már leesett nekem is igaz 4óra alvás után.
Nézzük reálisan, szép fényezés, tegyük fel, hogy valós km, plusz 2 db gyári oldaldoboz...valahol hiányos a képlet, ennyiért nem adnak ilyen motort.
Csak gyanús, de amúgy képen jól mutat.
Ha drága akkor azért szar ha olcsó akkor azért ?
Én értem. Igaz.
Hülyeség.
Nem baj.
Trükkös, mert külföldi okmányos, de amúgy képről tényleg nem rossz.
Jól van csak megmutattam, ez nem pénz érte gyakorlatilag bagóért van!
Ez tuti kamu, 450-nél olcsóbban nem szokott felbukkanni még novemberben sem, szezon közepén 390-ért? Hmmm...több, mint gyanús, a km is igen kevés benne.
Ezt nem értem.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/st_2/ducati_st_2_944-12997200
Kínai.
Raksz fel pár interneten elérhető képet galériában lehetsz idegesítő pénisz?