KB 1,5 óra volt csak az a rohadt csizma,tesó már menekült mert ciki volt.
Amibe esélyem volt belebujni ér ráhúzni a zipzárt az egy 47-es ladik volt egyedül a vanucci da grande ami paszolt a vádlimra,az is neccesen.
Csalóka,igazából mennyiségileg lehet de a 60%-a nem az átlagméret.Csak az ami kimarad a szórásból,jellemzően a gyerekméretek.
És a drágább cuccok,bőrkabátból a 2,5-3-400 eurósak amik vannak.Azokért meg felesleges kiutazni ilyen áron van egy vagon itthon.
Ez a bécsi.
De gondolom a nagy német központiban minden van.
Így van ez sajnos velünk.
Kevés a kínálat az emberekre.
Csizmát is kb 5-6 márkát próbáltam amibe a vádlim belefért.
De rúgunk is ha kell akkorát mint a Horty lova
Louis webshopja nekem olyan mintha nem lenne a helyzet magaslatán. Sokkal több ruha volt az üzletben mint a webshopban. Vagy csak érzéki csalódásom volt :)
Érdekes ez a net,ki akartam próbálni mit ad a Louis borkabatban 79 euróért,de a bécsi üzletben nincs egy darab sem,esoruha csak kicsiben és bazinagyban,persze a 200 eurós van keszleten.aztán kinyuvadt 3 év alatt a bering zaius,de nem gyártják csak az utódját.
Nem gond,FC moziban olcsóbb is,.........igen ám de a legnagyobb is kicsi.Igy a visszakuldom,kerek nagyobbat nem működik,csak kidobtam 2x szállítást.
De józan paraszti ésszel, a Dodornak is van videója amiben védi a mugent, ha már ilyen videót kell csináljon annak alapja van.
Az alpinról daineseről miért nem kell ilyen videót csinálni ?
Szerinted itt milyen véleményeket kapsz? Lesz aki isteniti, lesz aki fikázza....talán pont emiatt kéne felpróbálni, az anyagát megnézni........Bár te minden bizonnyal ideális méretekkel rendelkezel, de a ruha nem biztos hogy azt az ideált fogja követni......
Egyszóval okoskodsz meg bölcselkedsz megállás nélkül, de egy csepp sütnivalód sincs. Az internettől kérdezel mindent mindig.........
1.Szerintem igen.
2.mintha nem csak az lett volna
3.kiafenét érdekel,próbáld ki.
4.beringbe öltöztem,nem kellett 3 kiló hozzá,csak kettő.Boltból.szaladgálásra jó az.
1. Nem a haverom!
2. Csizmája volt, nekem nem az kell.
3. Dodor és sokan istenesítik, mások fikázzák, érdekel mi az igazság, vagy csak ilyen nagy a szórás a minőségben.
Jó a méret, jól szellőzik és kijött 150-ből.
Amibe esélyem volt belebujni ér ráhúzni a zipzárt az egy 47-es ladik volt egyedül a vanucci da grande ami paszolt a vádlimra,az is neccesen.
És a drágább cuccok,bőrkabátból a 2,5-3-400 eurósak amik vannak.Azokért meg felesleges kiutazni ilyen áron van egy vagon itthon.
Ez a bécsi.
De gondolom a nagy német központiban minden van.
Kevés a kínálat az emberekre.
Csizmát is kb 5-6 márkát próbáltam amibe a vádlim belefért.
De rúgunk is ha kell akkorát mint a Horty lova
Nem gond,FC moziban olcsóbb is,.........igen ám de a legnagyobb is kicsi.Igy a visszakuldom,kerek nagyobbat nem működik,csak kidobtam 2x szállítást.
De józan paraszti ésszel, a Dodornak is van videója amiben védi a mugent, ha már ilyen videót kell csináljon annak alapja van.
Az alpinról daineseről miért nem kell ilyen videót csinálni ?
Egyszóval okoskodsz meg bölcselkedsz megállás nélkül, de egy csepp sütnivalód sincs. Az internettől kérdezel mindent mindig.........
2.mintha nem csak az lett volna
3.kiafenét érdekel,próbáld ki.
4.beringbe öltöztem,nem kellett 3 kiló hozzá,csak kettő.Boltból.szaladgálásra jó az.
2. Csizmája volt, nekem nem az kell.
3. Dodor és sokan istenesítik, mások fikázzák, érdekel mi az igazság, vagy csak ilyen nagy a szórás a minőségben.