Igen igen, agysérült vagyok... magyarazd meg azért a hülyeséget, még 3-4oldalon keresztül írhatnád hogy te mekkora szerencsés vagy a motorvásárlásban de azért 15kommentet szánj arra is hogy a visszapillantó nem gyári meg a markolatok sem gyáriak...
Na és akkor én most felülök a 9éves motoromra amiben 23000km van, biztos vissza van tekerve és megyek vele egy kört, ja de ez nem 400ezer volt hanem a sokszorosa...
Pontosan erről beszélek, mindenki meséli a szökő évente előforduló vételeket. 20 éves motorban sok a km, átlag 5 évente törték meg és minden évben rácsapja az idomokra a szél a garázskaput, stb.
Nyugi
A 20éves motor mind szar. Ami meg nem az drágább mint az új
Néha beesik valami csoda vétel de az ritka
Tehát ilyen áron jó eséllyel csak egy nagy halom fost kapsz amit itt-ott fog a mágnes
És a szarból várat építeni azaz igazi művészet
Neked nagyon komoly agysérülésed lehet, ha azután, hogy direkt a sok km-t keresem, nem a svájci orvos nemdohányzó lányának 2. motorját, ilyen képzelgéseid vannak, hogy én fél milláért új motort akarok venni.
Az okádék visszapillantón akadt meg a szemem...őrület.
Én rengeteg dolgot kellett, hogy a motoromon visszacseréljek az eredeti gyárira! Közben kiegészítésképpen anyáztam is rendesen mivel mást tenni nem tudtam !!
Te mondod hogy mennyit feszül a kiegèszítőkön ? Fél éve mondogatod hogy nagy újrakezdő leszel, holott szerinted az újrakezdők mind balfaszok.
Ezt a kuva ducatit már napok óta meséled itt aztán még meg sem nézted. Fél milláért akraz egy hibátlan új motort... vicc.
Sehol nem írtam, hogy az átlag abból építkezik, sőt! Azt írtam, hogy minek fikázod a kiegészítőket, amikor vannak kurva szép dolgok és valaki áldoz is erre..
Egyetlen index nélkül sávot váltó autós, egyetlen véletlen nyíló ajtó és nagyon szar vége lett volna. Nagyon tud a srác, de hogy Fortuna izzad mellette, az is biztos.
160-al az álló kocsisor között?
Egyik helyen meg is volt majdnem a sávváltó, indexelő autó.