Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorcyclespecs szerint ez injektoros, mindenhol máshol karburátort írnak, de én is úgy tudom, hogy egy még karbis. Mint írtam, rossz omen egy ilyen, pont a megtekintés előtt, ahhoz túl óvatos vagyok, hogy egy ilyen felett szemet hunyjak.
Jó reggelt! Milyen mocit vegyek?
Hahus piros? Szevasz!
20 éves motoron minden valószínűség szerint el volt öregedve a gumi és valami apró ide-oda pukkanás miatt lepukkantotta. Szimplán rossz omen, hogy a szombati látogatás előtt történik ilyen, én meg kibaszott gyanakvó típus vagyok. Lesz itt még másik vétel, bár ez kurva jó áron van, plusz pici alku és lazán bele fér egy nagyon nagy szerviz is.
Beszartam, hogy Thalia lesz a horgásztóban, szevasztok!
Nem! Csak kidobott az ágy 4kor...
Tegnap reggel végeztem és nem aludtam, hanem fusi itt ott, aztán du.7kor bealudtam és ma 4kor keltem
Már szól a diumbisu zene meg csinálom a reggelimet
Mi van melózol?
Reggelt
Itten még egész jó, alig egy felhő az égen... persze a folytatás majd rosszabb lesz
Anya szomorító idő van jó reggelt!
Szőke? Hogy beszélsz?
Ne cigánnnyozz szőke gechi!
Szováti? Az valami kisebbségi csoport?
Igen, Gabika a fiam.
Nem.
Az kigyullad!
Sokszor van!
Hegymászó kötél kell a háztartásba. Gondold el, mit csinál ha hirtelen fel kell kötni az anyósát?
Szerintem Ini nem az a sziklamászó típus.
Spanifer ingyen volt mert motor rögzítésre vettem sok éve 4db 5 méterest, de ezek hosszúak voltak (2méteres meg rövid volt) aztán 2 méterek le vannak vágva
Csak karabínert kellett venni
Ez lesz a "szimatolós" póráz mert sétálós van már
Tudom.
párszor biztos, mivel a szomszéd településen lakik
Tán te is találkoztál már vele?

Amatőr vagy.
Leselejtezett hegymászó kötélből és a régi póráz karabineréből varrtam. Nejlon cérnát venni kellett, de nem tudom mennyi volt
A 4000forintos boltin durrant el az én agyam is.
csak szováti