Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a legnagyobb flexipórázt használtam, amíg kellett (flexi giant), úgy lopták ki a boltból az alkalmazottak én meg megvettem 13e helyett 3e-ért most már a sima pórázt csak a vállamra dobom, a kutyára már nem kell....
Ki a fia oszi Gábor mert az ő pofiképe figyelt itt egyik nap. Ez meg ugye elég aberrált lenne.
Te teljesen hülye vagy?
Aszondta:

" Ne sértegesd a fiam, mert velem találkozol!"

Szoval szabad a gazda.
Vagy egy ezres dukija azt többé nem olvas semmit.
megvan a napi sóherság: csináltam egy 2m spanifer darabból pórázt a kutyámnak
bolti 4 ezerbe került volna így meg nekem meg 750 (karabíner ára) + fél óra varrogatás

most már felfogadok egy magán nyomozót hogy derítse ki mihez nem értek.....
tudjuk
egyszer lesz egy saját gondolatod, szerintem elolvassa majd...
Szép estét szép vagyok!
Volt valami téma,vagy még mindig motort veszünk?
Nem céltalan buyman!
Ha normálisan megy most, akkor nem lett ettől semmi baja. Emiatt megveheted.
A szelepekben nem tesz kárt, ha a karburátor sérült, akkor nem menne normálisan. Légszűrőház egyben legyen, a légszűrőt meg tudod cserélni.
A visszabugyogó kávéfőző er?
nekem egyszer visszapöffent a 400as honda, kicsit el is olvadt a légszűrőszivacs
Nem lehet hogy a gyors gyújtás elvét, visszakapcsolás miatt szikrázott egyet szívó ütemben?
Trabantunkon házi CDI gyújtás volt. Ha jól állt meg a főtengely, akkor képes volt elindulni attól hogy ráadtuk a gyújtást, mert a kondenzátor tárolt annyi energiát, és a tirisztor kapott egy gyújtó impulzust bekapcsoláskor.

Mondjuk gyári cuccon még nem láttam ilyet. Hondán egyszer kiakadt a gázbowden, és a gyújtás kapcsolót ki be kapcsolgatva szabályoztam a sebességet hazáig, az sem durrogott se a kipufogóba, se a légszűrőbe....de hát ez gagyi olasz, abból kinézem
persze !
Mivel fölül húzták, tuti,hogy el is deformálták a kasznit! Szerintem a hátsó üveget is ők baszták ki!
Mégis csak kb a fele mint amivel megvolt tépve.
Az komám 170Nm plusz 1L Aceton !
Jól látod ! Azért magasan verik a szakmát ! Egyszer télen egy autó az árokba csúszott , ment is , csak nem tudott kijönni ! Aztán még lett ugyan ott pár kocc ! Jöttek a tűzbiberészők , azt erővágóval áramtalanították az összeset ! Ha nem látom , nem hiszem el ! Utána az ujj perceiket kellett volna egyesével lebaszkodni ! Itt is 60T-nással kitépik a hátsóoszlopnál fogva , mintha nem lett volna már tökmindegy annak a retek búvárnak megkeresni az alját !?
Fejjel lefele baszod örülök, hogy nem öntöttem a motorra azt a kibaszott lakkot, legalább az is +1Nm nyomaték!
Anyánál faszulni fogsz ! Herdálod a körömlakkot !
Há de bazd meg egy csíkocskát rebegtem !?
Nem arra gondoltam, az jó ötlet, hanem mivel fújod a láncot, milyen spray-t használsz?