Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az asszony cserétől nincs jobb....
magas labda , de más irányú a csere lehetősége
Meg motorozzanak is
Lecsereled az asszonyt?
Igen... megbízható, kipróbált blokk ez már
Egy jó megane kabrió.
ezért lesz itthon is csere hamarosan
Hallgass a párodra aztán baszassátok neki...
Ez pont ugyan az a blokk, a Gpz 500 óta szinte semmit nem változott, csak 62 lóerőről vissza lett fojtva 48-ra a homár A2 kategória miatt.
Két személlyel mentem, asszony felpattant mögém, imád motoron utas lenni. Meglepően jól ment a gép, nagyon rendben van és egy Remus dobbal jó hörgősen, morgósan szólt, visszaváltásnál durrogott is picit.

Párom megint elkezdte rágni a fülemet, hogy vegyek végre valami nagy dögöt és menjünk kirándulni, túrázni, csavarogni vele.
Én sem... volt nekem is er5 sor2. Akkor jó volt, megölhetetlen volt
Hogyne lennének jók!
Egy árva sort nem olvasok el ezekből. Céltalan másolgatások. Tegnap viszont jót motoroztam, lenyúltam cimbora Kawa Kle 500-asát egy 30-40 km-re, mindig rádöbbenek, hogy egészen jópofa kis blokkok ezek az 500-as sor2-k.
Van tárhely gazdagon.... elfér...
Nem is
Jajjj bazmeg, megint kezdi a ctrl+c görcsöt...
Az írónak nem az a dolga, hogy a tüdejére és a szívére vigyázzon, az írónak az a dolga, hogy lelkére és szellemére vigyázzon, s a kávéház az a sajátos, a szó orvosi és tornatanári értelmében egyáltalán nem egészséges, de a szó irodalmi értelmében egyedül hasznos légkör, ahol az írók kissé védve vannak a világ kísértései, a hivatalnak packázásai és a pénz durvaságai ellen; tüdejük és szívük elkopik ugyan a nikotintól és a feketétől, de szellemük kivirul, s ez a fontosabb. (...) Kávéház nélkül nincs irodalom. Petőfi úr nem síelni járt, hanem a "Pilvax"-ba, s Vörösmarty úr nem a strandra járt, hanem az "Arany Ökör"-höz. Óriási különbségek ezek, kérem. (...) Az irodalom legyen hűséges önmagához, törvényeihez, légköréhez, ételeihez, italaihoz, életmódjához, s mindahhoz, ami kell hozzá, hogy az embernek néha eszébe jusson valami, ami másnak még nem jutott eszébe, s aztán tökéletes művészi formában ki is tudja fejezni azt.
Ne magadból indulj ki nyuszifül!
vidd ki a lavórt és máris nyitott lesz...
Az én strandom 77 km hosszú.
Az nem strand,tehénmosó.
Nálam a strandon jó az idő. Fedett....
Vasárnap délután, Siófok, tűző napsütés, szélcsend, 23-24 fokos víz a partközelben, én már pancsoltam egy jót.
Most viszont megyek Zalaegerszegre a termálba !