Szerintem soha semmim nem volt garanciában javítva, se mosógép, se hűtő, se semmi, nincs ilyen negatív aurám, ami megfingatja a tárgyaimat. Egyik telefonom vagy 5-6 éves, kutya baja, de soha egy telefon kijelzőt se karcoltam meg, mindent megúszok ilyen téren.
Amúgy szerintem jobban rá lehetne baszni egy ugyan ilyen árú japán motorral, de minimum ugyan ekkora lutri vétel az is, 15 év felett már nincs különbség.
Ez ilyen eső után köpönyeg, hogy ami akkor nem lett rendezve, na majd egyszer meg na majd ha eljön az ideje...sose lesz azokból már semmi, te is tudod.
Két eshetőség van, nekem szerencsés kezem van a műszaki vételekhez, soha semmim nem szokott bedögleni, lerobbanni, szóval vagy így lesz egy öreg Ducati-val is, vagy bármi más is beszarhatna.
Lutri, szerencse, be kell próbálni.
Ha,van cél akkor nagyon öntudatos tudok lenni
És,sosem felejtek
Vannak olyan lezáratlan ügyem ami több mint 30 éves, kivárok, és ha adódik az alkalom akkor jöhet a bosszú.....
Ez ilyen eső után köpönyeg, hogy ami akkor nem lett rendezve, na majd egyszer meg na majd ha eljön az ideje...sose lesz azokból már semmi, te is tudod.
Két eshetőség van, nekem szerencsés kezem van a műszaki vételekhez, soha semmim nem szokott bedögleni, lerobbanni, szóval vagy így lesz egy öreg Ducati-val is, vagy bármi más is beszarhatna.
Lutri, szerencse, be kell próbálni.
És,sosem felejtek
Vannak olyan lezáratlan ügyem ami több mint 30 éves, kivárok, és ha adódik az alkalom akkor jöhet a bosszú.....