Magamon mit győzködnék? Hogy egy 83 lóerős őskövület blokk majd elég a Holdra szálláshoz? Van nyomatéka, az 1000-es Monsternek is volt. Igen, nyugodtabb a sor4, mondjuk úgy 8000 alatt, aztán már sokkal idegesebb.
Elég lett volna a szókiforgatás és beleképzelés nélküli sima alap intelligencia is.
Gondolom te végig jártad a ranglétrát és rá sem ülnél olyanra, amivel eddig nem mentél, mert jajj máshogy kezelnéd a gázkart, ezért biztos földhöz baszna. Mennyi és mennyi ember kipróbál minden féle motort, még se koporsóban végzik.
Monster 1000 sem baszott földhöz, 636-se, Intruder 1500 se, Gpz 750 se, meg a bánat tudja még mikkel tekeregtem...gép, ha nem vagyok "kihaénnem", akkor nem akar majd büntetni. Ezek gépek, nem misztikus gonosz varázslók
Kawa 636 sokkal hirtelenebb haragú, 131 lóerő. 7000 alatt nem sok minden történik, hümmög, zúg, aztán 8000-től megindul és ott az erő is máshogy érkezik.
Szerinted szervdonor leszek? Fene tudja, bár jobban szeretem én az életet, minthogy felelőtlenül kibasszak magammal. Egy lomha járású sport-túra, mint amilyen az ST2, nem is egy kezelhetetlen fenevad.
Gondolom te végig jártad a ranglétrát és rá sem ülnél olyanra, amivel eddig nem mentél, mert jajj máshogy kezelnéd a gázkart, ezért biztos földhöz baszna. Mennyi és mennyi ember kipróbál minden féle motort, még se koporsóban végzik.