Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ölelgessen meg téged is az éhes jeges medve. Úgy beszélsz egy kivénhedt 20 éves V2-ről, mintha egy kezelhetetlen őrületes fenevad lenne.
ÁÁÁÁ feladom ! Szopjon le téged a vacogós fogú ló ! De nagyon fázzon az a jámbor állat !
Magamon mit győzködnék? Hogy egy 83 lóerős őskövület blokk majd elég a Holdra szálláshoz? Van nyomatéka, az 1000-es Monsternek is volt. Igen, nyugodtabb a sor4, mondjuk úgy 8000 alatt, aztán már sokkal idegesebb.
Te hasonlítgatod a dukit sornégyhez , győzködöd magad meg másokat , én annyit tettem ehhez egy sornégy sokkal nyugodtabb természet mint egy V2 . !
Elég lett volna a szókiforgatás és beleképzelés nélküli sima alap intelligencia is.

Gondolom te végig jártad a ranglétrát és rá sem ülnél olyanra, amivel eddig nem mentél, mert jajj máshogy kezelnéd a gázkart, ezért biztos földhöz baszna. Mennyi és mennyi ember kipróbál minden féle motort, még se koporsóban végzik.
Srácok! A lamourt privátban kéretik...…
Írtam , megkövetlek ! Nem elég , leszopjalak vagy mit szeretnél ?!
szóljál, ha kell szerelő!
Jajjj nemár...te is kezded a baromságot, hogy én biztos így meg biztos úgy.
Igyekszem, látom itt a példákat.
Vigyázz az újrakezdőkkel! Nem csak magukat, hanem másokat is veszélyeztetnek a közúton!
Arra utaltam ha a sornégy gázzal Dukit kezelsz ! De tudom te profi vagy minden kategóriában ! Megkövetlek !
Ezt most elmagyaráznád, hogy ezzel pont mi a bajod?
Monster 1000 sem baszott földhöz, 636-se, Intruder 1500 se, Gpz 750 se, meg a bánat tudja még mikkel tekeregtem...gép, ha nem vagyok "kihaénnem", akkor nem akar majd büntetni. Ezek gépek, nem misztikus gonosz varázslók
Huha ! Ilyenekben gondolkodsz ?! Raj vagy komám ! ?
De a kedvedért legyen St2 - Tuono 1000. Mindkettő V2, mégis ég és föld a különbség.
Pont ezért basznád földhöz magad egy Dukival ! Az már alapon is szikrázik !
Szándékos, az öreg 944-es V2 nem egy kezelhetetlen fenevad, erre utaltam.
mintha Zimány Lindát hasonlítanád Kapás Bogihoz
Kawa 636 sokkal hirtelenebb haragú, 131 lóerő. 7000 alatt nem sok minden történik, hümmög, zúg, aztán 8000-től megindul és ott az erő is máshogy érkezik.
Tudom, túl vagyok rajta, nem óhajtok újabbat.
Relatív, nem fog vissza gurulni a lejtőn, de azért a 83 lóerő nem is fog megvadulni. Nem 1000-1200 RR-ek ezek.
Az ebadta az már csak ilyen. Tudod kètfele motoros lètezik.
Lomha...
Szerinted szervdonor leszek? Fene tudja, bár jobban szeretem én az életet, minthogy felelőtlenül kibasszak magammal. Egy lomha járású sport-túra, mint amilyen az ST2, nem is egy kezelhetetlen fenevad.