Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mondom én is
Szervdonornak nem kell sokmillás gép, azt meg kell hagyni a vén pöcsöknek hogy tudjon vele kismuffot fogni a fagyizó előtt
Egyik énem elemző
Babetta-t is oda lehet vágni, látod, van aki űzi is ezt.
Csak ne úgy mint Ogerg.
Elkúrtam 17 darabja.
Ez morbid volt de igaz.
*Etz meg a Delta*
Alap, bele van számolva, hogy karban is kell tartani.
Fel kéne számolni a motor parkom java részét, bár mindhez emlékek kötnek. Az ETZ tuti megy, a többi a fiatalságom része volt.
Ja aki inyenc kérem ? Na de Laligátor hatodik mociját veszi ! ?
Cbr1000f
Olcsó gép, meghalni pont elég
3 tonnás kütyük vannak, a többsége ennyit bír
1tonna felett elég nehézkes a kézi mozgatás
Mindjuk az is igaz hogy,ritkán huzigálok ennyit
De arra mèg jön sok egyèb költsèg miután az állambácsi is lehúzott. Pl gyári vezszíj 14papír/db na meg ugye a többi alap, meg a nem várt esemènyek...
Láttam, gyanús is lett. Nincs igazság, hagyom a picsába, még várok pár évet.
Csak halkan megjegyzem pityke is vfr 800 al csapat !
Állítólag 2018-at írunk, egy 1998-as St2 volt kiszemelve. Tuti nem értek a számokhoz, de az asszem 20 éves lesz. Befért 500-ba, már nincs fent a hirdetés, pedig csak egyszer beszéltünk. Lehet el is kelt 1 nap alatt, amit kétlek, este újra felhívom, az a biztos.

Amúgy ősszel az St2-esek 400-450-ért mennek, most meg 550 szinte az alja, jók a szezon végi eladási pánikok.
Álj-álj álj ! 18-20 évesről beszéltél ! ?
Most látok egyet ami tegnap még 550 ezer volt, ma már 700 ezer, ja és 15 ezerrel kevesebb lett benne a km...érrrrdekes.
90-es évek vége inkább.
Azért a 2000-2002-es Ducati áraknak menj neki még egyszer !
Köszönöm, megnézem.
Másfél tonnasat nem húzol sehova csak kézzel.
Nem rágom... néha napokig eszembe se jut
Csak rakrározom az adatokat
Hi!
Menj fel ide:
http://www.ducatiklub.hu/
Minden kérdésedre fogsz kapni választ.
5 évvel ezelőttig,nekem is voltak Dukijaim,akkoriban voltak olyan társak,akiknek 80-100 volt a gépükben,motorikus hiba nélkül.
Egyetlen dolgot nem találtam meg a Ducati-król, hogy mennyit mennek el ezek a régi levegős (vagy akár vizes) blokkok maximum? Mert a VFR 750-esek lemennek 200 ezer km-t is ha karban vannak tartva, de viszont 70-80 ezernél többet futott Ducati-t még nem láttam.
Az St2-esekben is 50-70 ezer km van mindben, kivéve a divatos 38 ezerre visszatekertekben.

Akkor ezek már mind a végüket járják?