Ez is igaz ! Minősègi tudatos előrelèpèshez viszont ez a felület nem megfelelő.Szemèlyes találkozás majd beszèlgetès (nem fecsegès) Aki erre èrez ingert az felkeresi a vele azonos rezgèsű embertestvèreit aki nem nos, ő fecseg tovább...
Az igazán jó kapcsolat a kölcsönös fejlődésről szól. Úgy próbálunk egymással élni, hogy közben hagyjuk a másikat kiteljesedni. Ha két ember valóban szereti egymást, akkor köztük nincs helye korlátozásnak. A tiltás egy kapcsolatban a saját gyengeségünk beismerése. Egyszerűbben fogalmazva: kudarc.
Nem tervezted meg?
Mondjuk az okosabbak tudnak hegesztés közben tervezni, de én kedvelem a CAD programokat, mert előre látok sokmindent, és amikor csinálom már csak a kész terveket kell másolni, nem kell gondolkodni közben hogy mit cseszek el.
Én most a házam tetőszerkezetet építem éppen virtuálisan
A gerendákat a földön kifaragom a tervek alapján, aztán már csak össze kell legózni egy haverral.
Csak kéne valami anyagliftet is csinálni, mert a cserepeket le és vissza pakolni elég durva melónak tűnik, lévén dögnehéz Bramac beton cserepek.
a közepét kivágtam és összehajtottam egy oldal hegesztést megspóroltam legalábbis az elején erre gondoltam..
azért kellett volna egy rendes derékszög mert úgy jól lehetett volna rajzolni-kivágni
sok pénzt nem akarok kábelért kiadni, inkább tekergetem szigszallaggal
Mondjuk az okosabbak tudnak hegesztés közben tervezni, de én kedvelem a CAD programokat, mert előre látok sokmindent, és amikor csinálom már csak a kész terveket kell másolni, nem kell gondolkodni közben hogy mit cseszek el.
Én most a házam tetőszerkezetet építem éppen virtuálisan
A gerendákat a földön kifaragom a tervek alapján, aztán már csak össze kell legózni egy haverral.
Csak kéne valami anyagliftet is csinálni, mert a cserepeket le és vissza pakolni elég durva melónak tűnik, lévén dögnehéz Bramac beton cserepek.
Az ülés része már kész van
A karokat kellene kiagyalni még...
Hihetetlen lassan megy a dolog
Ha első kísérletre minden összejön az unalmas lenne
De amúgy az ötlet jó, és végeredményben gyönyörű lett a varrat a hátrányos helyzeted ellenére.
Csak nincs kedvem kilépni, hogy ennek a szerencsétlennek közvetlenül írjak.
azért kellett volna egy rendes derékszög mert úgy jól lehetett volna rajzolni-kivágni
sok pénzt nem akarok kábelért kiadni, inkább tekergetem szigszallaggal
Egyszer volt hó nem volt egy vezetésteknikai tréning és a motoros védőfelszerelés meséjeee
Inkább az Indul a bakterházból idézgess, akkor még a tiltást is levenném rólad
Gagyog, s ragyog..........Holger Antal tanár úr........