Mert elbasztam
Kellene vadászni az alin egy rendes talpas derékszöget amin van 45 fok is
Mert ezt vonalzóval rajzoltam csak elfelejtettem a 2mm falvastagságot.... 2x is
Aztán rakhattam be a rész
Amúgy a hegesztés olyan mint a dugás, minél nagyobb a rés annál lassabban végzel
Ja, csak ha teljesen összemegy, akkor lebénulsz deréktól lefelé. Akkor már inkább műtsék.
Meg ha jó helyre mész akkor újra csapágyazzák, tesznek be teflont, és jobb lesz mint új korában...bár ez nem biztos, de az SKF csapágyak ide is betörtek
A hetra nem szar, én 3,5ös pálcával 1,5-ös lemezt hegesztettem csónaknak
Ellenben buzi nehéz és a fokozatai elég ritkák
Szóval nem az igazi
Ennek az inverternek a munka kábelei szarok, műanyag szigetelés olvad mint a csoki, és alu vezeték
Bár ez az alu nem gáz mert könnyű, de a szigetelést elolvasztottam már vagy 15 helyen
Mizu? Jöhetsz ásni vízóra aknát te is
Amilyen mázlista vagy már kiástam, szóval már csak a könnyű munkák maradtak, mint betonkeverés betonkeverő nélkül, meg 60kilós betonlapok pakolászása
Na én ezért nem engedtem hozzányúlni a porckorongsérvemhez hajdanán: ha sz@rul is, de így még azért üzemképes vagyok. Aztán a "sárga föld majd kiszívja...".
Ugyanígy vagyok vele, egy 25 évvel ezelőtti ronda autóbalesetből kifolyólag. Nálam súlyosbítja a helyzetet, hogy csak egy eléggé kifacsart testhelyzetben nem fájt, ezt szoktam meg, így még púpos is lettem öregkoromra. Ülőmunkám, mozgáshiányom sem javít a dolgon.
Nem biztos hogy segit rajta,a gebasz a csipocsont feletti elso csigolya korul van,egy ponton alkandoan nyom,ndm elesen faj,de erzem hogy ott van,pici melonal elkezd feszulni,soknal meg mar fajni,ha ilyenkor rosszul mozdulok beakad es egy-ket het fajdalom.
Eszen kell lenni minden mozdulatnal.Regen nem igy volt.
Elfuserálták ezt a nemzedéket. Semmi valódit nem kaptak, csupán pótszereket, a csömörig. (...) Én is így nőttem fel. Nem tudom, mikor döbbentem rá, hogy nem kell elfogadnom azt az alacsony értékrendszert, amelyet mindenfelől próbáltak belém sulykolni. Kioltják fantáziánkat, hogy aztán ők irányíthassák képzeletünket. Elsorvad bennünk mindaz, ami emberi s már csak anyagi értékekkel tudjuk túlüvölteni a bennünk ordító ürességet. Ez egy üzleties világ, amely azzal áltat, hogy megad nekünk mindent, mi az ujjpercünket se mozdítsuk; úgy tesz, mintha értünk dolgozna, holott valójában haszonállataiként tart bennünket.
Kibaszott királyság ez az inverter
Legszivesebben megpofoznám magam miért nem vettem már meg 10éve
Nem tudok igazán jól hegeszteni de evvel nagyon könnyű.....
Jó Napot mindenkinek!!
Hazáértem "a rezedaszagú kis falumba", hogy ott a vízen túl milyen jók az utak csak pislogtam legalábbis amerre én jártam. Kecskeméttől Soltig pl. életveszélyes.
Kellene vadászni az alin egy rendes talpas derékszöget amin van 45 fok is
Mert ezt vonalzóval rajzoltam csak elfelejtettem a 2mm falvastagságot.... 2x is
Aztán rakhattam be a rész
Amúgy a hegesztés olyan mint a dugás, minél nagyobb a rés annál lassabban végzel
Meg ha jó helyre mész akkor újra csapágyazzák, tesznek be teflont, és jobb lesz mint új korában...bár ez nem biztos, de az SKF csapágyak ide is betörtek
Ellenben buzi nehéz és a fokozatai elég ritkák
Szóval nem az igazi
Ennek az inverternek a munka kábelei szarok, műanyag szigetelés olvad mint a csoki, és alu vezeték
Bár ez az alu nem gáz mert könnyű, de a szigetelést elolvasztottam már vagy 15 helyen
Amilyen mázlista vagy már kiástam, szóval már csak a könnyű munkák maradtak, mint betonkeverés betonkeverő nélkül, meg 60kilós betonlapok pakolászása
Eszen kell lenni minden mozdulatnal.Regen nem igy volt.
Legszivesebben megpofoznám magam miért nem vettem már meg 10éve
Nem tudok igazán jól hegeszteni de evvel nagyon könnyű.....
Hazáértem "a rezedaszagú kis falumba", hogy ott a vízen túl milyen jók az utak csak pislogtam legalábbis amerre én jártam. Kecskeméttől Soltig pl. életveszélyes.
Aztán megerősödik a hát
Nekem régen mindig fájt, szinte mindig ültem az irodában
Aztán jött ez a vasas szakma és azóta alig fáj