Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudod úgy nevelni
Vagy ha igen az a gyerek olyan sötét mint a szén
Csak úgy jött mint teszkós,párizsi után a fosás
Olajtekno,kb 2 órája küldtem fel rá,jó lenne még délután újra beroffenteni.
Úgy kell nevelni,hogy ne érezze magát szarul.Ha mégis úgy érzi,akkor ott a neveléssel van a baj.
Komolyan érdekel az a bakugras mikéntje ahogy eljutunk a citatumtol a gyerekekhez meg az új tablethez 4 hsz alatt.
Ha lehet értelmes valaszt nem anyazast....
Nem mondtam hogy ez jó dolog....de sok mindent nem tudsz tenni
De amikor 20 gyerekből csak a tiédnek nincs tablettje akkor a gyereknek az szar érzés lesz
Hiába mondod neki hogy a gyorsétterem szar és inkább otthon csinálsz neki rántottát a saját tyúkod tojta cuccból az is szar lesz neki
Aha,szóval amikor pl.a media marktban ott állnak a szülők a kb.7 éves gyerekkel,és veszik neki az új tabletet (közben persze simogatva a gyerek a fejét,ezzel is jelezvén,hogy erre van szüksége),akkor az haladás a korral? Nekem személy szerint hányingerem van az ilyen birka emberektől.
Nézd a,másik oldalról:
Aki nem halad az egy begyepesedett megrögzött alak
És amíg 1 ember van szembe 1millióval addig az az egy lesz a hülye.....
Az hogy melyik a jó nem tudom eldönteni
Amennyire ismerem a történelmet a közemberek sosem volt jó egyik korban sem
És az sem igaz hogy zsírtalannak kell lennie a felületnek.
Persze erősebben kötődik, ha tiszta, de én még be is szoktam kenni az olajos ujjammal a felületet, így szétszedésnél könnyedén lejön. Ha zsírtalan akkor meg lehet vakargatni.
12 órát szoktam hagyni, hogy az esetleg kitüremkedő részek se tudjanak leválni, de igazából azonnal használható.
Versenyen volt olyan hogy szétesett a kuplung, olajat le se eresztettük, csak elborítottuk a motort, levettük a deklit, kuplung javít, visszaken ráhúz és megy tovább.
Ez szerintem a birka reakció! Követjük a nyájat, ha hülye akkor is! Inkább legyek idiótának nézve, de maradjak az értékrendemnél!
Ne légy ideges! Szívedet béke járja át!
Kimondtad a lényeget! Az azonos gondolkodásúakat...
Lenézel mást a foglalkozása miatt? Ez mindent elárul rólad!
szedem.
Akkor a honda ujra tamad,remelem mar nem stexem szet tobbet.
Leírás szerint azonnal szerelhető....
A Loctite SI5910 kb mennyi ido mig olajallo lesz es kikemenyedik?
Neztem az adatlapot de az nekem kinai.Valami grafikon can 3 mm vastagon 10 nap.
itt egyik se jo.
Akkor kudarcban vagy rendesen.
Én meg inkább az ellenkezőjét gondolom,és vallom.Aki sodródik az árral,az is csak egy bólogató kutya,semmi több.
Nem beszippant hanem sodródik az ember az árral
És azt tudni kell hogy aki nem sodródik és ellenáll az azt gondolja magáról hogy ő a kemény faszagyerek, de a többség simán csak idiótának nézi
Sosem éreztem késztetést hogy megtanuljam a cad kezelését
Melót úgy sem tudok vele vállalni
Itthon meg inkább csinálok könnyen formálható anyagokból nullás verziókat
Pl ezt is először kihajtogatom 6os köracélból tesztnek
Motorra a próba csomagtartót meg másfeles villanyvezetékből csináltam
Akorr mijafasznak jössz ide okoskodni, ha nincs megfelelő szinvonalú partner az agyatlanságaidhoz? Farmer........
Badacsonyban süt a Nap! Bár egyelőre nincs strandidő b---a meg a qrva élet!