Attól lesz kevesebb a baleset, ha kevesebb lesz a résztvevő. Mármint a "túl élénk" egyedek jó részét ki tudják szedni, vagy ronggyá büntetni, hogy csak az legyen az utakon, akinek tényleg halaszthatatlan dolga van. Én is szoktam rendszeresen gyorshajtani (kocsival is motorral is), de csak a kis forgalmú részeken. Majd motorozás helyett ráállok bélyeget gyűjteni, szép hobbi az is....
Ez nem sasszem. Csomó traffit bőven későn veszek észre, de olyan helyen mérnek ahol amúgy sem megyek túl gyorsan, mert ésszerűen nem lehet. Ezért nem büntetnek meg.
Az ilyen követős spion traffival csak azt érik el, hogy felhajtós lesz az én rendszámom is, és véletlenül sem állok meg rendőrnek, inkább elütöm, mert tudom hogy le akarja majd szedni.
De amúgy ha leszedi akkor meg menedék jogot kérek Timbuktuban, és felrakok egy helyi rendszámot és bekaphatják újfent.
Pesten nem a pestiekkel van a baj, csak a vidéki mazsolák a faszkodnak, mert nem bírják felvenni a forgalom ritmusát. A pesti, hétköznapi sofőrök szerintem nagyon jól kezelik a forgalmat, és nagyon kooperatívak, többségük még segítőkész is. Hétvégén persze előjönnek a pesti mazsolák is akik csinálják a baleseteket, meg 70 helyett 40-el mennek az üres úton mert ők biztonságosak.
Krakko meg nem igazán nagyváros, legalább is ahol te jártál. Menj el egyszer Milánóba, vagy Rómába. Amikor ott voltam sem a helyieket szidtam mert pontosan tudtam hogy én vagyok kevés hozzájuk
De van. Ha mindenki rájön előbb-utóbb hogy akármilyen sasszeme is van, havi kétszer-háromszor BIZTOSAN belefut a 30 ezres büntibe, akkor az vagy mindenütt a megengedettel fog menni, vagy leteszi a motort végleg. Innentől kezdve pedig tényleg kevesebb lesz a baleset.
Erre anbyit mondok hogy hegynyi pénzt rááldoztak a gyorshajtás miatti pénz beszedésre
De a nép még mindig gyorsan hajt
Szóval a nép hülye
Én simán megyek pesten 50el még sokszor ott is ahol 70es tábla van mert a sok buzira figyelek és néha benézem a táblát
Szerencsére nem sokat mozgok pesten
Amúgy a pesti népről is van egy határozott véleményem ám.... közel 20év alstt kifigyeltem ennek a fura fajnak az életvitelét
Menj el pl krakkóba ott század annyi fasz sincs mint pesten, de lehet még ezred annyi sem
Ott miért tudnak nyugiban közlekedni?
Én mondjuk szoktam gyorsabban menni a megengedettnél, de csak ésszel.
Persze mindenki ezt mondja, szóval ez nem mérvadó, de mivel ésszel megyek, sőt kifejezetten defenzíven, egy sima traffis mérés az én szemem sem bántja, és nem is szoktak elkapni, mert ahol mérnek magamtól is a megengedett tempóval megyek...nagyjából. A maradékot meg időben észreveszem :)
De ez a módszer teljességgel tisztességtelen lehúzás. Köze nincs a biztonsághoz.
Nekem is van pár ilyen ismerősöm és nagyon becsülöm őket, mert nagyon szívnak a származásuk miatt és az aljas testvéreik miatt. Szerintem ők jobban utálják őket mint mi
A szomszédom egy asztalos volt, az apja tetőfedő, de mindketten úgy szidták a rokonságukat, hogy már én pirultam el
Amúgy ügyes, dolgos, becsületes emberek voltak. Egyetlen hibájuk volt. A pénzhez nagyon nem értettek és folyt ki a kezük közül.
A keletinel lattam 5 wv es egy renault taxit.
3 passat kombi egy caddy vagy mi a tököm meg egy mittudomen de wv emblemas es egy bekaszeru asszem megane kombi.
Uraim! Bevételt kell realizálni, mert valamiből fenn kell tartani a rendőrséget!! Ne legyetek meglepődve, hogy mindenáron bevételt kell nekik produkálni! Majd találnak rá ürügyet, hogy miért is !
Igen , nekem is volt , soha nem is sértődött meg semmilyen viccen , vagy baszogatáson ! Most ha segélyosztás van cigány , ha te mondod neki rasszista vagy !
Ne gyere te is ezzel a faszsággal hogy te nem mész gyorsan téged nem érint ! Kíváncsi lennék a nagykörúton a 70-el közlekedők között meddig mennél 50-nel ? Ne azt hidd hogy ha elfogy a gyorshajtó nem fognak más vadászterületet keresni , mondjuk a terepezőket ! Ez olyan mint a dízelesek tiltása , most bólogat a sok barom benzines , DE 2 év múlva a benzinesen is rajt lesz a DPF benzines megfelelője ! Ha beolvasztanák hirtelen az összes dizelt , szerinted nem találnának ki újabb tarhálást ?! Naívak vagytok ! PL. 2020 ra be akarják tiltani a vegyes tüzelést ! Nagyokos benzinesek majd erre is bólogassatok ! Vagy dobd ki a dízel szart , aztán próbálj húzni egy komoly lakókocsit egy 1,2-es triplaturbós szarhatárral , amikor 18 benzines tolja fel a mátrába a szarkupac szerelvényedet ! De csak bólogassatok , kell ez /is/ nekünk !
Én nem azért utálom őket mert mérnek, igazéndiból kurvára nem érdekel a dolog mert nem megyek gyorsan
Hanem azért mert ha pl ellopják a biciklid akkor írnak egy fecnit, aztán 2 hónap múlva megkapod a párját hogy lezárták a nyomozást
És a 2 ís között érdemi nyomozó munka nincs
Mert fontos,az is hogy ne jaszkarizzon az újgazdag 2-3x annyival mint a megengedett de más is van a világon nem csak gyorshajtás....
Volt nekem is roma kollegám , semmi gondom nem volt vele ! Én a soha életben nem dolgozó , egész nap merciben jackarizó , játéktermekben éldegélő , éjszaka vasat találó ,gyűjtögető segélyen élő/sködő/ fajtársaikkal nem tudok azonosulni ! Mellesleg a környezetedbe lakna pár család akiknek a betanított majmai fosztogatnák a farmodat , meg a lomi piacon árulnák a nemlétező gixeredet , lennél te rasszista , még cigány gyilkos is , ne adj isten a fiadra is rákivánna valamelyik tisztességes fajta !
Az ilyen követős spion traffival csak azt érik el, hogy felhajtós lesz az én rendszámom is, és véletlenül sem állok meg rendőrnek, inkább elütöm, mert tudom hogy le akarja majd szedni.
De amúgy ha leszedi akkor meg menedék jogot kérek Timbuktuban, és felrakok egy helyi rendszámot és bekaphatják újfent.
Krakko meg nem igazán nagyváros, legalább is ahol te jártál. Menj el egyszer Milánóba, vagy Rómába. Amikor ott voltam sem a helyieket szidtam mert pontosan tudtam hogy én vagyok kevés hozzájuk
De a nép még mindig gyorsan hajt
Szóval a nép hülye
Én simán megyek pesten 50el még sokszor ott is ahol 70es tábla van mert a sok buzira figyelek és néha benézem a táblát
Szerencsére nem sokat mozgok pesten
Amúgy a pesti népről is van egy határozott véleményem ám.... közel 20év alstt kifigyeltem ennek a fura fajnak az életvitelét
Menj el pl krakkóba ott század annyi fasz sincs mint pesten, de lehet még ezred annyi sem
Ott miért tudnak nyugiban közlekedni?
Persze mindenki ezt mondja, szóval ez nem mérvadó, de mivel ésszel megyek, sőt kifejezetten defenzíven, egy sima traffis mérés az én szemem sem bántja, és nem is szoktak elkapni, mert ahol mérnek magamtól is a megengedett tempóval megyek...nagyjából. A maradékot meg időben észreveszem :)
De ez a módszer teljességgel tisztességtelen lehúzás. Köze nincs a biztonsághoz.
A szomszédom egy asztalos volt, az apja tetőfedő, de mindketten úgy szidták a rokonságukat, hogy már én pirultam el
Amúgy ügyes, dolgos, becsületes emberek voltak. Egyetlen hibájuk volt. A pénzhez nagyon nem értettek és folyt ki a kezük közül.
3 passat kombi egy caddy vagy mi a tököm meg egy mittudomen de wv emblemas es egy bekaszeru asszem megane kombi.
egy prius az uton,minden mas több volt.
Sima mezei troll
Hanem azért mert ha pl ellopják a biciklid akkor írnak egy fecnit, aztán 2 hónap múlva megkapod a párját hogy lezárták a nyomozást
És a 2 ís között érdemi nyomozó munka nincs
Mert fontos,az is hogy ne jaszkarizzon az újgazdag 2-3x annyival mint a megengedett de más is van a világon nem csak gyorshajtás....