Kereskedőnek nem vagyok jó mert mire végigmondom amit akarok addig 4 cég is beelől ilyen 18-20 Oldalas bemutatókkal
De a géoen gombokat nyomogatni faszán tudok
Épp most dobtam fel a gyerek gépére egy w10est 11perc alatt
Megirigyelte az ssd-t aztán vett egyet
Majd meglátjuk a samsung a jobb vagy a kingston( bár ez a kingston a,legalja)
nnna, azt a kereskedőnek nem kell... a cég profilja hw szinten a server-storage portfolio + a hozzá kapcsolódó supportok, fw, cloud szolgáltatások... nincs retail shop, projektre dolgozunk... véleményem szerint egy jó kereskedőnek, saját magát kell tudni eladni a potenciális ügyfélkörének, az üzlet ennek hozadéka... zéróról már nem kezdünk kereskedő nevelésbe, ahhoz már kicsi ez a megmaradt piac...
lehet, de ez csak most merült fel "dingdong" részéről, mint egyetlen akadály, így ezt most elhárítottam, bocs akkor az elhappoásért ... nincs több kifogás, nincs műhiszti.... mehet a találka
hát, a hülyéket az ügyvezér veszi fel, nála kell jelentkezni.... én csak egy egyszerű szar alkalmazott vagyok a cégnél... de jelenleg nincs felvétel a szervizbe.... kereskedő kellene, de az sincs a piacon értelmes... most, hogy a nagyvezér kis samesza bevásárolta magát az informatikai piacra, nem is tudom, kell e még értelmes ember
De a géoen gombokat nyomogatni faszán tudok
Épp most dobtam fel a gyerek gépére egy w10est 11perc alatt
Megirigyelte az ssd-t aztán vett egyet
Majd meglátjuk a samsung a jobb vagy a kingston( bár ez a kingston a,legalja)