Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kereskedőnek nem vagyok jó mert mire végigmondom amit akarok addig 4 cég is beelől ilyen 18-20 Oldalas bemutatókkal
De a géoen gombokat nyomogatni faszán tudok
Épp most dobtam fel a gyerek gépére egy w10est 11perc alatt
Megirigyelte az ssd-t aztán vett egyet
Majd meglátjuk a samsung a jobb vagy a kingston( bár ez a kingston a,legalja)
Majd fogsz......Luke.........majd fogsz.......
Eljössz, hozzám kipróbálhatod, én nem félek tőled
Nem komoly a cucc, de amire nekem kell tudja.
Te se lehetsz egyszerü ha vannak róla fotók:))
Magyarul is le tudod irni mindezt?
ide a mellébeszélés már kevés elhárult a feldobott akadály, tehát vagy létrejön a találkozó motorskillerrel, vagy puhapöcs
Van rengeteg fotója de tényleg beteg ez a srác,sajnálom őt.
Kérődzenek
nnna, azt a kereskedőnek nem kell... a cég profilja hw szinten a server-storage portfolio + a hozzá kapcsolódó supportok, fw, cloud szolgáltatások... nincs retail shop, projektre dolgozunk... véleményem szerint egy jó kereskedőnek, saját magát kell tudni eladni a potenciális ügyfélkörének, az üzlet ennek hozadéka... zéróról már nem kezdünk kereskedő nevelésbe, ahhoz már kicsi ez a megmaradt piac...
nade a tehenek,azok most mit csinalnak?
Semmit se ismer be. Mellébeszél
Családi albumból van?
ha nem, akkor azzal beismeri, hogy egy puhapöcs...
Az ocsem felsofoku informatikus,szervizel,telepit, mindent csinal.Mit kell eladni?
Hiába, a tizenötfok limit se jött be.........esse fog
arra vannak asszisztensek, de válogatnom kell ott is, hogy kire mit tudok rábízni
lehet, de ez csak most merült fel "dingdong" részéről, mint egyetlen akadály, így ezt most elhárítottam, bocs akkor az elhappoásért ... nincs több kifogás, nincs műhiszti.... mehet a találka
Fenymasolni tudok.
ott azért már elvárás is van
Ez már megtörtént, hamarabb megtettem.
Kereskedokent ketkilot kerek,es tovabbra sem tudok semmit,de sporolok nektek egy otvenest havonta.
ne foglakozz vel, azt én motorskillerrel elintézem, neked egy filléredbe sem kerül, úgyhogy problem solved mehetsz a kis szarjaidért
hát, a hülyéket az ügyvezér veszi fel, nála kell jelentkezni.... én csak egy egyszerű szar alkalmazott vagyok a cégnél... de jelenleg nincs felvétel a szervizbe.... kereskedő kellene, de az sincs a piacon értelmes... most, hogy a nagyvezér kis samesza bevásárolta magát az informatikai piacra, nem is tudom, kell e még értelmes ember
Na, akkor tanulnod sem kell, csak jelentkezz be F2-ekhez