Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok rasszista! Több színes bőrű haverom is van!
Bánják is hogy az első horda fajtából az elsőt aki bevitte rabszolgának ! Aztán elszaporodtak , mert nem volt természetes ellenségük , vagy legalább is kevesen ! Ugyanolyan dolgos fajta mint nálunk a sötétkékek ! Befognak illeszkedni , be ám ! Ha 400 évig élnél mint egy teknyőőősbéka sem érnéd meg !
Na benyomtam a sörömet, most már mehet a cicaharc.
Ugye van itt a cikk ahol a francia spion traffipaxokat anyázzuk, de van ez már itthon is, ha nem is olyan durván:
https://hegylakok.hu/2018/05/o...

Nincs kedvetek hétvégén jelöletlen rendőrautókat gyújtogatni? Benzint én viszem, valaki hozzon gyufát

1. Mondjuk számomra nem világos hogy mi alapján büntet meg, mert csak szabálysértéssel tud bizonyítékot szerezni, hiszen civil autóval gyorsan hajt. Hiába rendőr, nem teheti.
2. Ezen felül a titkos megfigyeléshez bírói végzés kell, és nem random kukkolhatnak a rendőrök.
3. Ha trafipax elkap nem rinyálok, én voltam a béna, hogy nem vettem észre, de ha én gyorsan megyek nem nézegetek hátra, mert ugye minek, szóval tuti nem állnék meg egy ilyen pöcsnek.
Igen , az internet most megosztott , vannak a primitívek , meg vagytok ti !
Ja, meg a buzi vonaglo niggert is lehetne napi három órába.
Ja, hogy te az operatőri munkát nem bírtad.
Bevallom 3 másodpercet bírtam ebből a klipből szóval nekem ez nem derült ki
Azt értem, de elég szarul sikerült kritika, ráadásul tényleg fejbe kéne baszni az operatőrt.
Ezért tettem be....nem tudok angliásul, de talán értettem valamit ebből....vagy nem viszont gondolkodni bármin lehet ha van hozzá kedv....
Eredetileg pont ezeknek a jelenségeknek a kritikája ez a klipp.
Más kérdés hogy szerintem is baromság.
Egyikse százas.
Mér, neked szimpatikus? Akkor veled is vannak gondok.
De volt benne a betű
Amúgy a foto része egész odabaszós
Olyan makrót csinál hogy beszarás
Majd teszteljük az ájfón7 telefonnal aminek azért kategóriájában egész kiemelkedő fotókst csinál
Meg azért az a 4gb ram is elketyeg egy ideig még kb 50gb szabad mem van a gépben, ha belecsattintom a 64es kártyát ráfér az egész csillagkapu sorozat
Teljesen jó arra az egy hónapra.
Akkor te A1-et vettél, nem 5A-t. Az utóbbi az kacattelefon....
https://www.emag.hu/xiaomi-mi-...
Valami hűségpontokkal együtt szűk 60 volt
Raultem a másikra.
Billegett az asztal lába?
Azt én vettem.
Kedden kapom addig meg okositom magam !5,5" kijelzője van kicsit nagyobb vaksi vagyok !!
A pöcs tudja mit vettem.... sziamiau és kész
Nincs nálam amíg nem jön meg a tok addig a dobozában marad csak este amikor ráérek akkor baszogatom
Amúgy az asszonynak is tetszik még a végén kidobja az ájfónt ezért a tepsiért
Ami az MI5X B20-as globál verziója android one programmal.És Type C töltővel.
javascript:voTulajdonképp MIA1et vettél.
Mi 5a vagy mifene a neve
Amúgy ennek a tiszta androidnak vannak hátrányai is túl puritán
Pl még mem jpttem rá higy azt at órás időjárásos bizgerét hogy tudom odatenni a google ketesés helyére
Mert a kereső nem törölhető az időjárás winget meg sehol
Pl ez a huawei telefonnak nagyon tuti