8éves a,laptopom, erre az ssdre van 3 ég gari
Akkor már 11éves lesz a műszer szóval ideje lesz leadni az ócskavasba
Igaz hogy i5 proci de még az első szériából, közel sem tud annyit mint egy új i5
Meg addig hátha lesz szponzorba több almás laptop is és akkor nagy király leszek
több kigston kc szériás ssd-t is használok, vannak amiket sok éve, lapozó file sincs kikapcsolva, mindegyik hibátlan.... anno az első szériás ssd-k voltak nagyon érzékenyek erre, most kapott a játék szekció még egy 512GB M.2 wd blue ssd-t, na arra kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni, bár ez a szekció kevés írást kap, inkább olvasást. a kc széria biztos, hogy bírja. nem tudom, ki sajnálja le az ocz-t, nagyon jó ssd-t csinált mindig is
Nekem az asztali gépemben a rendszerre, egy 60Gigás OCZ van. Eléggé lesajnált darab volt, és ennek megfelelően olcsó, de már 26ezer üzemóra van benne, 8Terra írás mellett. Azt írja hogy az élettartam becslés 99%, de egyetlen hibás bit sincs még benne, sem a tartalék szektorokban. A márkás SSD-ből már egy ismerősömnek sem működik ez a korosztály.
Mondjuk az is igaz, hogy a swapfilet én kapásból kilőttem, mert 16Giga RAM mellé kapja be a microsoft.
Mondj egy lucerna -fajtát ami a száraz homokban is nő.
A,talajvíz nyáron 5méter alatt van
Kissé sivár terület a parlagfű is olyan 50-60 centire tud csak megnőni
Az okosított is olyan mint a fizetős csak olcsóbb
Nekem a,sygic nem jött be tpk bénán navigált
Plusz egy csomó infót ír amire nincs szükségem
Nekem a tomtom jobban tetszik, csak az nem hogy nincs országonkénti térkép csak régiókra osztott
A 4X GPS-e teljesen megbízható. Ha rendszeresen használnád a navigációt, akkor érdemes rászánni a 13 Euro-t a Sygic full változatára. Én is megvettem, pedig csak tartalék GPS-nek kell a teló, ha az autóban megdöglene a Tom-Tom, vagy a motoron az xRider. Ingyenes verzióban is működőképes, de akkor hanggal nem navigál csak mutatja, és tele van buzi reklámokkal. Érdemes ez utóbbit kipróbálni, és ha tetszik, jól működik, akkor váltani a fizetősre.
Szerencsére nekem mozizni kell elsősorban
Plusz viber és net nem fogok sokat buzulni benne
Még az ujjlenyomatolvasó sem kell semmire sem
A,gps részére kíváncsi vagyok hátha fejlettebb mint a huawei
Azért kíváncsi leszek meddig lesz elég a 4gb ram
A,laptopban 2010óta üzemel...
Nem lennék meglepve ha,a telefonba nem lenne elég 2-3év után
És ami durva hogy szinte annyi helyet foglal el az android oprendszer mint a w7
A MIA1-en teljes egészében tiszta android fut,az össze frissítés a google-tól jön semmi köze nincs hozzá a gyártónak.
A MI5X ugyanez csak azon a cég MUI9-ese fut.
Rendeltem flip tokot az aliról az megvédi
Elég fura a menü... a huawei szerintem jobb volt
És egyből egy 1gigás frissítéssel kezd, szerintem az android 8 lesz abból
A torrentet is kapásból a HDD-re kell irányítani, felesleges SSD-t fárasztani.