Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van átalakitóm, ha jössz a szivacsért adok amennyi kell.
én vágtam már meg néhányat, de te inkább kérj másikat mert nem mindenki olyan kalandvágyó mint én
Az a bajom, hogy még nem elég sok eszközön van ilyen: nekem csak a tavaly vett Lenovo tabletem Type-C-s, se az új Sony fotomasinám, se az új telefonom nem.
Sőt, attól külön szétqúr a zideg, hogy a Sony a6000 MILC fotogép csatlakozója csak USB 2-es sebességű. Fél óra lementeni róla a 64GB-os kártyát.
végre eljutott a szabvány a szimmetrikus csatlakozóig.... sok eszközön van már ez a type-c csati
Kisebb, és vékonyabb is mint a micro-SIM. A szolgáltatók ingyen ki szokták cserélni, ha személyesen bemégy valamelyik üzletükbe.
Tesok ! Az a nano kartya milyen ? Ha ilyen telot veszek a mikro sim gondolom nem paszol?
Van némi hasonlóság az ájfónnal
A sarkokat durván lemásolták
na mindegy, rendeltem 2 gyárit még avval csak kihúzom egy ideig
szűk 1000ft volt
ennyi talán belefér még
ez a lényege,hogy szimmetrikus
viszont volt vele probléma. legalábbis az olcsó verzióval...

https://prohardver.hu/hir/kegy...
évek óta minden micro usb(ami szerintem egy rakat fos) és most meg ismét kábel hegyek kellenek mindenhová
most ahogy nézegetem az alin a kábelokat látom hogy sok más gyártónál is van ilyen
szerintem ezek jobban bírják a nagyobb áram felvételt
plusz végre akárhogy be lehet dugni
De nem ugy van hogy egyseges az oszes ! Nem lettek szabvanyositva egy ket evel ezelott!?
Ez nem buzi, ez köcsög !
Pálinkás szép jó reggelt ! Badacsonyban esik ! Most kezd elállni, meg még mellette a fülem!
el vagy maradva. ez a C type USB. már a szamszung is ilyet ad...egyáltalán nem ritka. a 1+-om is ilyen évek óta...
1,9 dollár az alin a gyári kábel, nem nagy érvágás, de van itthon vagy 6-7 "rendes" usb kábel szóval felesleges kacatok vannak mindenhol
mint anno ha vettél egy telefont jó eséllyel a dugó már nem egyezett
Szép reggelünk van! A tehenek elindultak!
Komolytalan? Te akarsz lehúzni, a fagyi drágább...
Faxa talal az ember egy jobb kepesegu telot ar ertek aranyban azt ilyen apro xarsagok elbaxak!
Ilyen buzi csatlakozót már....
Megvan az első komoly rossz pont a sziamiu telefonnak
Ebbe kurvára más kábel megy mint a többibe
Semmihez sem hasonló
Van egy 4in usb kábelem abban sincs ilyen
Lehet venni még pár madzagot, meló kocsi stb
Ha már ennyire másolták az ájfónt tehettek volna bele olyan csatlakozót....
Na az nekem is jó lenne...
Hát ő írt nekem. Csak nem tiltott le :D
Nem.
Komolytalan! Szívesen oda adnám neki személyesen egy pár gömb fagyi kiséretében.