Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Frászt.
Gyere hozzám vízóra aknát ásni, az jó a derékfájásra....nekem is attól lett
Valahogy összeszedem magam,ugyis csak a fagyizóig megyek.A robot nem tud fagyit hozni.
Lassan kell egy robot ami elmegy helyetted motorozni is Mondjuk annak a markolatfűtés kidobott pénz volt
Most hogy a padlón fekszem a derekammal én gepesitenek.Sot inkább drónnal taviranyitva inteznem.
Azért van kiskertünk mert szeretjük csinálni.Azért kaszálok mert szeretem csinálni és ezt nem géppel teszem (van amit igen van géppark is) Ez nem a megéri vagy nem ,gyors vagy lassú eset hanem nálunk ez az élet.
Az állatok esetében lehetnek érdekes dolgok ! Hogy az embereket már ne is említsem ! Ez biztos!!
Ezek a kurva lovak kibaszott finnyásak
Pl van olyan egyed hogy beleiszol a vödrébe (vagy egy másik ló) és azt a vizet már nem issza meg
Gondolom mert nem éhesek kellő mértékben?!
Erre van az alternáló kasza
Ugyanúgy tolod(viszi magát) mint a,fűnyíró 1m plusz vágás szélesség és elvég mindent még a nádat is könnyedén
Igaz a kézi kaszától drágább, de azért amíg kézivel lecsap az ember fél holdat meg kell inni pár bögre vizet....
"Tegyék nemi erőszak alanyává" ! Hogy finoman mondjam!
Basszák meg a lovak.
Mert vannak olyan területek ahol a gép nem megy el, benzinmotorossal vágottat meg nem eszik meg a lovak.
Léteznek kis vagogepek,lucernanyiro kistraktorra.
Minek kasza?
Sziasztok cukimukik!
A kasza nem egy túl kiválló minőség
Főleg régen nem volt az
Úgy érték el hogy jó legyen hofy némiéeh túledzették
Aztán tört is rendesen
Nekem olyan van mint a linken az a piros végű gépi kovácsolt
15éve minimum meg van mindenféle pöcsig érő kórókat csapkodok vele
Ha ki lenne kalapálva a vékony füvet is vinné, most a,lucernát még viszi de a füvet nem szépen
Sok fontos együttható egyike...és még sorolhatnánk.Csapkodni bármi jó lehet...rendre kaszálni több órán át már más tészta
A kaszapenge kikalapálását már nem is említve!!? Pálinkás szép jó napot kívánok az Uraknak !
Nem mindegy a kasza (rögzités kialakitása) és a penge iv kialakitása...az anyagminőségről nem is beszélve.
Bocs, a cím lemaradt. Amúgy itt van tőlem egy sarokra ez a bolt, ha tudok szívesen segítek.
https://www.agrowebshop.hu/cat...
Milyen a régi fajta?
Én csak ezeket ismerem, de a boltban van olyan sok, hogy még el is adnak belőle
Elnevezésen már nem veszünk össze.
Gördeszkával?
Cocókáztat a bocikkal.
Kézi kaszát vennék,elfogadok,egybe külön de csak régi fajtát.Ha találtok küldjetek képet róla.Köszönöm.Boldog napot !