Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gyári alufelnis? nyomásérzékelő stb nincs benne?
amúgy az 1.6 sokkal jobb lett volna
Zörög is mikor lassan megy az ember,gyári drága,bardis olcsó,meg rajta van,pedig pereg a km.
A bárdis nem jó, gagyi, azt a szokásos karmok fogják csak a felnihez, bármikor leeshet. A gyárit meg az 5 db kerékcsavar tartja: kb. 15-20k egy hibátlan garnitúra kéz alól.
Ezért jók,elől 100 K hátul 120 es kuka.Csereltek.
Apropo,a felni és a gyári dísztárcsanal vigyázni kell az evjaratra.A régi és az újabb felni cserkészszövetség,csak a dísztárcsa nem,a szelep helyet változtatták faceliftkor így az újabb rá nem passzol a régi dísztárcsa,kellett egy készlet bardis.
133k van benne.
Ja, meg kell 4 db Tungram Megalight 120%+-os fényszóróizzó is.
Akkor túl van a 120 on.
A tárcsák hibátlanok (gumiszereléskor megnéztem őket), a betétek úgy félidősek lehetnek saccra.

Gyertyát, légszűrőt, pollenszűrőt már cseréltem sajátkezűleg, fékfolyadékot, hűtőfolyadékot majd a jövő fizu után cseréltetek. Kapni fog 4 új gyári dísztárcsát (sz@rul néz ki nagyon ami rajta van, mind össze van b@cva), textilszőnyeget és csomagtértálcát. Hosszbordás szíj is kell másik szerintem...
Fékek,ha nem csereltek kelleni fog.A gyariak 100-120 e nel fogynak el,elol-hatul.
800 km-t mentem eddig vele - még tetszik!
Kapott zsírúj négyévszakos, Michelin Crossclimate + gumikat. Holnap viszem olajcserére. Most egyéb dologra nincs pénzem, pedig akarok még vele foglalkozni bőven.
Hogy muzsikál a Kia?
Egyik munkatársam a toyota szalonba dolgozott. Mesélt érdekes dolgokat.
Nem egy kocsit tekertek vissza nullára,mert használták hónapokat....
És egyéb extrák
Mindez márkakereskedő és szerviz
Van fiatal használt autó, van végig márkaszervizben szervizelt (és lekövethető) csak az nem a legalsó ársávban. Mi keresünk keveset sajnos....
Ezért nem tudok kocsit venni....
Nincs bizalom
Nem a 200 ezer km-rel van a gond, hanem azzal, hogy a hungarian kötsög az 50 / 100 ezret futott autó / motor árában akarja eladni....
Az TuTTi!
Nem egy elveszett emberek !
Törném kezét minden óratekergetőnek. Ezért van az, hogy a kétszázezer kurvasok.
Ekkora barmokat ártéri asztalosok!
Inkább valami érdekeset a technikai ujdonságok közül !
http://youtu.be/rO-ttUAiVDw
Nekem negyedikbe megy ennyit, nincs tiltás ha gázzal megyek
Opel ecu nem okos, csak az injektort állítja meg a gyújtást nem
Szóval nekem nincs olyan hogy végsebesség, snnryira megy amennyire én akarom
Mész a faszomba ha ismernél köcsög amúgy totál igaz rám...
Nesze neked r6, egy fos Opel lenyomja.
Hááát
A,dukáttisokkal nehezen tudok azonosulni, a targoncásokat utálom, a bmw-s meg buzi
Szóval nehéz eset lett volna