van hogy nem az az fontos nyilván... amikor figyelni kell, engem sem érdekel... de itt ebben a váosban, hogy ennyi nagyképű fasszopó motoros legyen vazze... és látod, rajta, hogy számára az a túra, hogy felmegy dobogókőre meg a mátrába a 8 kanyarra és elmeséli, hogy mekkorát szerpentinezett
Én meg épp csodálkoztam, hogy amikor 4 hete a Bakonyban kóricáltam, több BMW-s is VISSZA köszönt, pedig ritkán szoktak. A buzi nagyrobogós az még ritkábban fogadja a köszönésemet, igaz, ők leginkább a városokon belül meresztik a valagukat. Érthetetlen....
Na mondjuk amilyen nyomik mennek vizsgázni én is megbuktatnám mind.
Az én csoportomból is egyedül én mentem át. Egy szerencsétlen jobb kezet nem tudott megadni, pedig az oktató direkt elvitt előző nap minket hogy erre az utcára mindenki figyeljen, mert szoktak ezzel szívatni...és tényleg.
hááát pont a napokban anyáztam magamban... én mindenkinek intek, előre is... még robogósnak is... amikor az s200 robogóval vagyok, majdnem minden motoros mikor intek úgy pöffeszkedik a 600as szarján, mintha felsőbbrendű lenne... ennyit a motoros intésről...
jövőre amúgy nekem tervben van skócia... már egy újdonsült barátom készíti elő az útvonalat, ő volt már és most a korábbi tapasztalatok alapján upgradel...
Azért bólyakerülgetés közben az amúgy is rángatós Gladiuson (ua. mint az SV650) nem szívesen engedtem volna el a bal markolatot (és kapaszkodtam volna a jobb oldaliba), azért hogy köszöngessek a kanyaroknak...
Az én csoportomból is egyedül én mentem át. Egy szerencsétlen jobb kezet nem tudott megadni, pedig az oktató direkt elvitt előző nap minket hogy erre az utcára mindenki figyeljen, mert szoktak ezzel szívatni...és tényleg.
Oktató válogatja, amikor én tanultam megcsináltatta velünk úgy is, de vizsgán nem kérték.