vagy csak megunta a buziskodást.......
annyira értelmét veszítette a dolog hogy már ez tényleg csak buziskodás
múltkor még akkor is integettek amikor futón húztuk a motorokat
Engem annyira nem izgat. Van hogy máshova kell figyelni, nem ér rá integetni egy motoros. Simsonosként még boldog voltam amikor visszaintettek
Szerintem aki nem is akar visszainteni, az simán nem tudja hogy illene, mert soha nem volt benne motoros körökben, nem tudja mi az a motoros szubkultúra, csak végre lett rá pénze és menő lehet, és pont úgy használja a motort mint az autóját.
Azt nem a záró vonalnál, hanem a "STOP BAR" vonalnál kell kérni mielőtt kifordulsz a futópályára
Sajna motort nem engednek be, pedig most le van zárva az 1-es pálya, lehetne végsebességet tesztelni.
Tudom hogy a robogósok nagyon vágyják a megbecsülés ezen formáját szóval szoktam nekik inteni. Voltam én is kismotoros. Mondjuk jó pár arcról csak azt látom hogy azon gondolkodik honnan ismerhet
én ezekre már nem emlékszem
annyira értelmét veszítette a dolog hogy már ez tényleg csak buziskodás
múltkor még akkor is integettek amikor futón húztuk a motorokat
Kerteszkedsz vagy farmerkodsz esetleg Lamborghini traktort hajtasz?
Szerintem aki nem is akar visszainteni, az simán nem tudja hogy illene, mert soha nem volt benne motoros körökben, nem tudja mi az a motoros szubkultúra, csak végre lett rá pénze és menő lehet, és pont úgy használja a motort mint az autóját.
Dobogókő és a Mátra megvolt,most jön egy erősebb túra,Balaton kerülés.
Sajna motort nem engednek be, pedig most le van zárva az 1-es pálya, lehetne végsebességet tesztelni.
8 kor volt a vizsga 7:50 felé találkoztam vele először
és átmentem, pedig leállt az a szar minimum 3x