Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Se rendőr se biciklis nem volt ott,csak qurvasok autó.Evidens.
Most meg forgattak is valamit.
Választhatsz, még a rutingyakorlatok elkezdése előtt. Mivel minden motoron van, és az embernek bólyakerülgetés közben jellemzően szüksége van mindkét praclijára, így az indexet választottam 5 illetve 3 éve is. (A1 és A).
Szelfi itt clamnak bemutatva.
https://billyscrashhelmets.co....
én csak azt nem értem meg hogy miért nem lehet azt a + 10-20 pénzt beletenni a vizsgabiztos zsebébe egyből
mert olyanokért meghúzzák az embert hogy a városban 50+ méterre van a kocsi amikor áthajtasz az úton
vagy 30-40 centire elhaladsz a parkoló kocsi mellett
stbstbstb
ami bosszantó hogy 1-1,5 havonta jutsz csak a vizsgához szóval 2-3 bukás és máris hosszú hónapokkal hosszabbodik a folyamat
kressz volt 2 hét de a vezetés lassan fél év
azaz ott büntettek meg a motoros rendőrök 5e-rre... mondom, ti hol szoktatok menni? csend és fej lehajt....
A fürdők előtt?
Az nem motoros sáv?
Van felfestve ketkereku.
vazze, néha nem tudom lefordítani, amit írsz...
Amúgy messzi terv hinkley,és fotózás a gyár előtt.
Bár most ebeyes tárgyalásom volt egy akkora túrákkal hogy nem vagyom megismerni egyiket se.
bnm-n át lehet, de ne mondd el senkinek, még én is szégyenlem
mééé, azt nem úgy kell? a kacsoh pongrác úton meg át kell váltani a biciklisávra
Tudja a halál,de van kétféle foncsor,Amúgy egy matrica a lampara,vagy parasztbol szigszalag.
ha a triumph hazamegy, át lehet állítani a vetítési képét a fényszórónak baloldali közlekedésre? amúgy jobbkormányos?
Aki szabályos azt elutik.
Vicces ez a bevezeto. A hősök tereig.
Csak a kocsik közt mentem.
hááát, őszinte leszek, én itt még motorost szabályosan közlekedni nem láttam, pedig 27 éve lakom pesten...
Golyósütő.
gondolom már itt is a bevétel erősíti a szabályt
most baszki olyanokért meghúznak hogy el sem hiszed.....
aki pesten közlekedik teljesen szabályosan azok közül 100% lenne a bukás aránya
Nem tudom. De elképzelhető hogy a vizsgán még elvárás.
igen, csak akkor sok motoron nem volt irányjelző.... ma is kötelező vajon a karjelzés vizsgán?
Még elindulásnál is. Hátra néz, kar felemel, vissza, majd indul. 1988. Istenem de rég volt.
tényleg praktikus.... az ülésfűtés is
anno nekem is úgy volt, minden karjelzéssel ment... most nem tudom, de gondolom uez a szitu
Eső után áldás meg nyáron is.
Van amikor konnyeb az old school integetes,nekem a tanfolyamon a rutinpalyat sem volt szabad indexel megcsinálni.
Nem próbáltam még soha, így nem tudom hogy milyen lehet, de ha úgy, vagy annyit használja az ember a motorját, biztos hasznos lehet.