Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az smartfon nem javít?
Heo naon szép nappicsnk vot
Főleg hogy jelenleg gázzal az olcsóbb - feltéve hogy piaci áron veszed a fát.
aki sóher gázzal fűteni annak fájjon a háta
Fastumgél?
Kocsog bmw-sek.
BMW-nyíltnap volt a környéken. A fekete -piros S1000R-t ki is próbáltam. Azt kell mondjam, nem biztos, hogy minden BMWs bizi.... . A kormány nekem kicsit mélyen van, 30 km után már éreztem, hogy "támaszkodtam". Ettől eltekintve jól terelhető, a futómű és fék példás. A gyorsváltó pedig kiváló,finom műszer . Visszaülve a hondára éreztem a különbséget, a BMW javára. Szóval nincs kizárva,hogy ha egyszer motort cserélek, egy ilyen lesz az utód. Persze az nem mostanában lesz.
Fahasogatas.
Ezzel párhuzamosan derekhadogatas is.
Csak a gyengék dolgoznak
Érdekes hogy a bejegyzéseim kapcsán folyamatos a visszacsatolás a vallásra (buddhizmusra.......stb) úgy hogy még emlitést sem teszek ezekre....mégis a reakciók erre tesznek utalást úgy hogy én sem,és nagyon valószinű hogy az esetleges hozzászóló sem buddhista......
Szevasztok puncivirágok! Mi helyzet? Holnap munka!
Köszönjük bozontos
kicsit másabb íze van mint a tyúktojásnak, de meg lehet enni
ellenben a húsa nem jött be, ettem belőle pörköltet de olyan "izééé" volt pedig szeretem a száraz húsokat
Nem jégkorszakot írtam hanem felmelegedést. Ha majd mammutokat és fókákat látok a befagyott patak partján akkor majd keresek jegesmedvét is.
Gondolom jegesmedvét rég nem láttál.
Csak elindult a felmelegedés, pár napja meglepetten ordítottam fel a kocsiban az egyik szomszédős utcában, hogy nézzétek már TEVE! .......kiderült régóta tartanak a környéken ilyesmiket....
Nem tudom,hogy Ininek mekkora az étvágya, de mi egyszer egy ilyen strucctojásból csináltunk rántottát, és négyen ettük meg!
Szerintem a tyúktojásból készült rántotta finomabb!
Ennél csak kevesebbet szívem szerint.Annyira nem vagyok fontos ember.
Eddig tuleltem nélküle is.
próbáltam
2 részből van ez a kütyü és az összeillesztésnél tört el
szóval hiába tettem be egy köracélt erősítésnek mindig elmozdult és nem lehetett működtetni mert elakadt a tartályba
így maradt a hegesztés, de a hatos hajlott ilyen hosszan a nyolcas meg nem fért bele a lyukba így meg kellett a végét tuningolni
Persze csak ideiglenesen gondoltam, amíg ki nem nyit a bolt.
És hány tojásból eszed a rántottát?
Dehogynem. Bár valóban elég ostoba tervezés, de ducktape-el minden javítható
Egészséges, boldog, hosszú életet a kis purgyénak!
Nem, ez az anonim alkoholisták gyülekezete