Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Antibiotikum hegyeket kell szednem egy darabig.
A munka ártalmas
Ezerszer írtam már mindent el kell adni a fenébe venni egy nagy tévét és nézni benne a,mónikasót
Mi bajos lehet tőle? A legrosszabb az hogy leöntöd magad sörrel ha elalszol közben
Lehetne hulyere inni magat vodkaval de az meg fejfajast okoz.
Kösz az együttérzést és bár nem tartom magam rosszakaratúnak, de igen jól esne ha tényleg éreznétek amit én.
Jobbulást Sanyi!
Jobbulást!
Sajnos a kardán tud nagyon nagy sérülést okozni!
Van olyan ismerősöm, akinek a lábát kellett amputálni, és volt egy kislány akinek a haját kapta el! Nagyon-nagyon megsérült szegény,és éppen hogy túlélte!
Amúgy neked ezek a bogyók a mániád.
Eddig csak Clamnak javasolgattad, már tsanyi-t is ezzel cseszegeted?
Én Algoflexel elvoltam, de az tényleg kellet. Próbáltam keménykedni hogy én nem szedek gyógyszert, de gyorsan feladtam az elveimet
Valami bogyot be kene szedni mer cefet luktetni fog.
Ja, 1 órája kezdett el.
Ez volt, épp cseréltem volna adaptert, de legalább ezzel kész lettem. .....én voltam a béna.
-Doktor úr, tudom zongorázni majd a vissza vart ujjaimmal?
-Hogyne, minden további nélkül.
-Az király, mert eddig nem tudtam.
Jájjjj.
Most fáj?
Najó, de akkor mivel turkálod az orrod ha nem marad meg? Ez hány százalékos rokkantáság?

Gyógyulj meg! Fertőtleníts sokat kívül belül

Füvet nyírtál, vagy a körfűrésszel volt afférod?
Kardánnak a csuklója közé szorult ami levágta, kicsúszott a kezemből a másik fele.
A fájdalom nem éles fejsze, melynek
Csapásától az élet fája dől...
A fájdalom féreg, mely lassan, lassan,
De nem fáradva, folyvást rág belől.
helló van egy kawasaki klr 500 omm 1991 és hidegen nem akar indulni de ha be melegszik akkor pöc röf mi lehet
Akkod most vagott vagy alaszorult?
Én mindig mondtam: "Dolgozz keveset - nem ér baleset!"

Jobbulást amúgy!
Nem tőből, csak akkor fogy el onnan ha metszeni kell szepszis okán, amúgy a 2. perc környékén volt a prés.
Tőből?
Hogy?
navazze... csak megmarad
Mindössze egy kisujj, ha nem gyullad be akkor maradhat, ha igen, hááát rövidebb leszek.